Θέρμο – Κωνσταντίνος Μαραγιάννης: «65 αιμοδότες, 55 μονάδες αίματος» (Photos)

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Διευθυντής του Λυκείου Θέρμου, Κωνσταντίνος Μαραγιάννης, έκανε γνωστό ότι στην εθελοντική αιμοδοσία του Σαββάτου συμμετείχαν περισσότεροι πολίτες από κάθε άλλη φορά.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση στη Νέα Αιμοδοσία που οργάνωσε στο Θέρμο ο Σύλλογος Αιμοδοτών. Προσήλθαν 65 αιμοδότες και συγκεντρώθηκαν 55 μονάδες αίματος. Αξιοσημείωτη η ανταπόκριση των μαθητών του Λυκείου αφού προσήλθαν 21 νέοι αιμοδότες, πράγμα το οποίο αποδεικνύει ότι αν οργανωθεί εκστρατεία ενημέρωσης για τη σημασία της εθελοντικής Αιμοδοσίας στο χώρο των σχολείων και της νεολαίας θα αποδώσει και θα λύσει το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης αίματος που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Η ιατρική ομάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών αποτελούμενη από τους γιατρούς Δήμητρα Λεμπουση, Χαρά Σαπατζιώτη, τις νοσηλεύτριας Τζένη Αντωνοπούλου και Βάγια Παπατριανταφύλλου δεν σήκωσαν κυριολεκτικά κεφάλι και μόχθησαν για την επιτυχία της Αιμοδοσίας. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την εργατικότητα τους και την ευσυνειδησία τους.

Τους ευχαριστούμε όλους, όπως και τους οδηγούς Ανδρέα Σταύρου και Δημήτρη Ρουγκάλα που μετέφεραν το συνεργείο της Αιμοδοσίας στις Θέρμο. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αιμοδότες και στους μαθητές και τους νέους αιμοδότες που ενίσχυσαν με τη συμμετοχή τους το Σύλλογο και την ίδια την ιδέα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς στο συνάνθρωπο».