Θέρμο: Η Σοφία Στάμου – Καφρίτσα στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Κωνσταντάρα

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Στάμου – Καφρίτσα υποψήφια  στο Θέρμο με το συνδυασμό του Δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ». 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο όπου τελείωσε Γυμνάσιο και Λύκειο. Σπούδασε σε Δημόσιο ΙΕΚ, ειδικότητα ξενοδοχειακά επαγγέλματα. Εργάστηκε σε μεγάλα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, καθώς   και στην ΚΤΕΛ Α.Ε. Αιτ/νίας, ενώ παράλληλα φοίτησε στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Καφρίτσα και έχουν δυο παιδιά, ενώ σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά  στην οικογενειακή τους επιχείρηση στο Θέρμο.

Στις  αυτοδιοίκητες  εκλογές του 2014 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος και από τον Φεβρουάριο του 2017   παρέμεινε στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος.

Η Σοφία Στάμου τόνισε:

«Πιστεύοντας ότι κάθε πολιτική  μάχη που δίνουμε για την πρόοδο και την  ευημερία του τόπου  μας, πρέπει αυτή να στηρίζεται  στην πολιτική ηθική, σε πρόγραμμα και σχέδιοτο οποίο ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας υπηρετεί και γι’αυτό συστρατεύομαι σ’αυτή την ανιδιοτελή μάχη για το αύριο  του Θέρμου.  

Καλώ όλους τους πολίτες να στηρίξουν την υποψηφιότητά μου, τις θέσεις και αρχές μου, στις οποίες παρέμεινα σταθερή  χωρίς φανατισμούς και αντιθέσεις, αλλά με δικαιοσύνη, ανθρωπιά και αλληλεγγύη να δημιουργήσουμε το Δήμο του αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».