Θεσσαλονίκη: Έστησαν ενέδρα και ξυλοκόπησαν άγρια πλαστικό χειρουργό

Οι Αρχές αναζητούν τους δράστες

Μία άγρια επίθεση σε πλαστικό χειρουργό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στην οδό Νίκης στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Δευτέρας, περίπου λίγο μετά τις 21.00, δύο άτομα έστησαν ενέδρα σε πλαστικό χειρουργό.

Οι Αρχές αναζητούν τους δράστες

Χαρακτηριστικό είναι πως κηλίδες αίματος από την άγρια επίθεση υπάρχουν ακόμη στο έδαφος, δίνοντας την διάσταση της επίθεσης.

Όλα έγιναν όταν ο πλαστικός χειρουργός κατέβηκε από πολυκατοικία, όπου δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τον περίμεναν από κάτω και μόλις κατέβηκε ο γιατρός άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές. Τον έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τον χτυπούν.

Τα δύο άτομα μετά την άγρια επίθεση, τράπηκαν σε φυγή. Σημειώνεται πως ο εν λόγω δρόμος είναι αρκετά κεντρικός και δίπλα στην πολυκατοικία υπάρχουν πολλά μαγαζιά.

Η πολυκατοικία διαθέτει και κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την επίθεση. Οι δύο δράστες αναζητούνται από την αστυνομία και αναζητούνται και οι λόγοι που έγινε αυτή η επίθεση.

Ο πλαστικός χειρουργός νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ, καθώς είχε τραύματα στο πρόσωπο, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι του άνοιξαν το μάτι και τα χτυπήματα είναι σοβαρά.

in.gr