Θήβα: Στο Νοσοκομείο και ο πατέρας της 16χρονης Μαργαρίτας που πέθανε από ιό

Αλλεπάλληλα είναι τα χτυπήματα για την οικογένεια της 16χρονης Μαργαρίτας από τη Θήβα που έδωσε τη μάχη της απέναντι στον κορωνοϊό. Ωστόσο, η μαθήτρια δεν κατάφερε να βγει νικήτρια κι άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της περασμένης Τρίτης (02.02.2021) στο Νοσοκομείο της Θήβας.

Ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού από τη Θήβα, ο οποίος ήταν εκείνος που το μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, από χθες (04.02.2021) το απόγευμα νοσηλεύεται κι αυτός στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς, καθώς είχε νοσήσει κι αυτός από τον ιό.

«Χθες πληροφορηθήκαμε για το περιστατικό. Αρχικά είχε ήπια συμπτώματα τα οποία όμως επιδεινώθηκαν. Βρίσκεται πλέον στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς», λέει στο newsit.gr, ο Δήμαρχος Θήβας, Γιώργος Αναστασίου.

Την ίδια ώρα η μητέρα της 16χρονης Μαργαρίτας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» διασωληνωμένη, ενώ ο 22χρονος γιος της οικογένειας προσπαθεί να σταθεί όρθιος και να αντιμετωπίσει τα συνεχόμενα άσχημα παιχνίδια της μοίρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του κοριτσιού αρχικά είχε ήπια συμπτώματα, τα οποία τις τελευταίες ώρες επιδεινώθηκαν, με αποτέλεσμα οι γιατροί που τον εξέτασαν να κρίνουν ότι είναι απαραίτητη η εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

newsit.gr