Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του Σταμάτη Αντωνίου

Εγκεφαλικό ανεύρυσμα η αιτία θανάτου του 42χρονου πρώην αναλυτή της εθνικής ομάδας

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου από την είδηση του θανάτου του 42χρονου πρώην αναλυτή της εθνικής ομάδας, Σταμάτη Αντωνίου.

Ο εκλιπών υπήρξε ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής του Θριάμβου Χαϊδαρίου, ενώ ήταν και μέλος του τιμ της εθνικής ομάδας, ως αναλυτής. Ο θάνατος του, όπως ανακοινώθηκε, οφείλεται σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα.

Συγκλονισμένος από την είδηση, ο γυμναστής της εθνικής ομάδας, Γρηγόρης Μπίζας, έγραψε στο Facebook: «Έφυγες νωρίς αγοράκι μου και βιαστικά. Θα θυμάμαι πάντα αυτό το παιδί τον Σταμάτη τον Αντωνίου, τον αναλυτή της εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου. Θα τον θυμάμαι για τη δουλειά που έκανε, για το θάρρος που είχε να λέει την γνώμη του άφοβα όταν πίστευε ότι εξυπηρετούνταν το κοινό συμφέρον. θα τον θυμάμαι για το πόσο πολύ αγαπούσε την εθνική ομάδα.

Μα περισσότερο για το πόσο επιτυχημένος οικογενειάρχης ήταν και πόσο πολύ αγαπούσε την οικογένεια του. Για την οικογένεια σου φιλαράκι μου να είσαι υπερήφανος όπως και αυτοί θα πρέπει να είναι για εσένα.Εδώ έφθασες στο υψηλότερο επίπεδο και θέλω να πιστεύω ότι εκεί που πας θα συναντήσεις ακόμη υψηλότερο επίπεδο και συνθήκες να ασχολείσαι με αυτό που τόσο αγαπάς. ΦΙΛΕ ΜΟΥ συνεργάτη μου, συνάδερφέ μου ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ θα σε θυμάμαι πάντα».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου, αναφέροντας: «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για την απώλεια του Σταμάτη Αντωνίου, στην οικογένειά του και στην οικογένεια του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Ο Σταμάτης υπήρξε για χρόνια μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας του γειτονικού Θριάμβου, γείτονάς μας στη Γρηγορούσα, και παιδικός μας φίλος. Κρίμα…».

* Η φωτογραφία είναι από το facebook του Γρηγόρη Μπίζα – newsbeast.gr