Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο Αίας Μανθόπουλος

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών άφησε ο Αίας Μανθόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε μεταφερθεί τις προηγούμενες ημέρες στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία το βράδυ της Δευτέρας 9/10.

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που του έγιναν, έγινε γνωστό πως ο Αίας Μανθόπουλος υπέστη εγκεφαλικό και εισήχθη στη Μοναδική Εντατικής Θεραπείας.

«Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι καλή και πιστεύουμε θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε εγκαίρως και έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάνε καλά. Είναι μαχητής και γνωρίζω ότι θα τα καταφέρει», δήλωνε η σύντροφος του ηθοποιού, Ελισάβετ Σταμοπούλου, στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, λίγες ώρες αφότου ο Αίας Μανθόπουλος εισήχθη στο Νοσοκομείο.

Την είδηση της μεταφοράς του είχε κάνει γνωστή με ρεπορτάζ της η Εφημερίδα «OnTime».

Σημειώνεται πως ο Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του Αίαντα στους «Δύο Ξένους» αλλά και του Δημοσθένη στο «Καρέ της Ντάμας», τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολούνταν με τον Τουρισμό στη Βουλγαρία, όπου διατηρούσε Ξενοδοχειακή Μονάδα.

zappit.gr

 

Διαβάστε επίσης: Κατάκολο Ηλείας – Αντζελίνα Τζολί: Η στιγμή που μπαίνει στο «Christina O» (Video)