Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε η Μαίρη Αλεξοπούλου

Η τραγουδίστρια Μαίρη Αλεξοπούλου έκανε στροφή στη ζωή της και έγινε μοναχή. Αιτία μια ανείπωτη τραγωδία που βίωσε με τον χαμό της 18χρονης κόρης της.

Τα πάντα στη ζωή της σκοτείνιασαν. Ο θάνατος της 18χρονης κόρης της, την έκανε όπως είχε πει να καταλάβει πως τα πάντα είναι μάταια. Η τραγουδίστρια Μαίρη Αλεξοπούλου αποφάσισε να γίνει μοναχή και συνέχισε σε αυτό το μονοπάτι μέχρι το τέλος της ζωής της. Την είδηση ανακοίνωσε στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Η Μαίρη Αλεξοπούλου γνώρισε τη δόξα τις δεκαετίες του ’60 και του ’70. Μέχρι τα 42 της χρόνια ζούσε μια ζωή σαν παραμύθι. Ωστόσο, από τη μια στιγμή στην άλλη τα πάντα άλλαξαν. Ένα δυσάρεστο γεγονός -ο πρόωρος θάνατος της 18χρονης κόρης της σε τροχαίο δυστύχημα- την έκανε να καταλάβει ότι όλα είναι μάταια και κάπως έτσι οδηγήθηκε σε έναν άλλον δρόμο: Αυτόν του μοναχισμού. ΑΘΑΝΑΤΗ!!! Καλό ταξίδι…» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Αλεξοπούλου Μπιμπίλας
Η Μαίρη Αλεξοπούλου συμμετείχε στα καλλιστεία του 1961. Έκανε σημαντική καριέρα ως τραγουδίστρια κι εμφανίστηκε σε 2 ελληνικές ταινίες: «Νυχτοπερπατήματα» και «Φίφης ο ακτύπητος». H ζωή της χωρίστηκε σε δύο περιόδους: Σε εκείνη που τραγουδούσε μέχρι τα 43 της χρόνια στις πίστες και σε αυτήν που έζησε μέχρι σήμερα στο μοναστήρι.

zappit.gr

 

Διαβάστε επίσης: Μεσολόγγι: «Το σώμα υμνεί τον έρωτα» – Η νέα έκθεση της «Διεξόδου»