«Θρίλερ» με ανθρώπινα οστά: Ανήκουν στον Πάνο της Ναυπακτίας;

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν τρεις κυνηγοί στην περιοχή του Νεοκάστρου Ναυπακτίας πολύ κοντά στο τελευταίο ίχνος ζωής του Παναγιώτη Κυριαζή που αναζητούσε το «Τούνελ».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Τούνελ», το βράδυ της Κυριακής, 27 Νοεμβρίου ο σκύλος των κυνηγών εντόπισε τμήματα ανθρώπινου σκελετού στην τοποθεσία Άνω Νεόκαστρο απέναντι από την Ι.Ν του Αγίου Ιωάννη. Την επόμενη ημέρα ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νεοκάστρου και οι Αστυνομικές Αρχές.

Στο σημείο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, κλιμάκιο αξιωματικών της Αστυνομικής και της Πυροσβεστικής και πραγματοποίησαν αυτοψία στον χώρο. Τα οστά έχουν μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών όπου θα εξεταστούν από ιατροδικαστή ώστε να διαπιστωθεί αρχικά αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα, αν μπορεί να προσδιοριστεί ο χρόνος θανάτου και αν τυχόν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Από τον σκελετό θα γίνει προσπάθεια να εξαχθεί DNA, ώστε οι Αρχές να προχωρήσουν σε διαδικασία ταυτοποίησης με τον αγνοούμενο Παναγιώτη Κυριαζή που χάθηκε στην ίδια περιοχή πριν τέσσερις μήνες. Ήδη, συγγενικό πρόσωπο του 44χρονου έχει κληθεί από την τοπική αστυνομία της Ναυπάκτου.

Στην εκπομπή της Παρασκευής, 25 Νοεμβρίου, η Αγγελική Νικολούλη είχε απευθύνει έκκληση στους κυνηγούς της περιοχής να επικοινωνήσουν με τις Αρχές ή με το «Τούνελ» αν εντοπίσουν κάτι που ενδεχομένως να παραπέμπει στον Παναγιώτη.

Δείτε λεπτομέρειες για την υπόθεση ΕΔΩ

anikolouli.gr