Θρίλερ στην Κορινθία: Τη φυλάκισαν στο σπίτι επειδή δεν ενέκριναν τη σχέση της

Μια απίστευτη ιστορία φέρεται να έχει διαδραματιστεί σε χωριό της Κορινθίας, με μια νέα κοπέλα να έχει «φυλακιστεί» στο σπίτι της, επειδή ο άντρας με τον οποίο είχε σχέση δεν άρεσε στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νεαρή κοπέλα, φυλακισμένη από τους γονείς και τον αδερφό της στο ίδιο της το σπίτι, κατόρθωσε να δραπετεύσει και να τηλεφωνήσει στις εισαγγελικές αρχές και να καταγγείλει τα απίστευτα που η ίδια η οικογένεια της έπραξε σε βάρος της!

Ο εισαγγελέας φέρεται να επενέβη άμεσα και να προχώρησε σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για τους ανθρώπους που συνετέλεσαν τις πράξεις, τους γονείς και τον αδερφό της κοπέλας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες , το κορίτσι είχε γίνει δέσμιο της οικογένειας της επειδή είχε αγαπήσει άντρα ο οποίος δεν ήταν αρεστός στους γονείς και τον αδερφό της.

Ο τρόπος που επέλεξαν οι τελευταίοι για να εκφράσουν την αντίθεσή τους αλλά και να επιβάλλουν την άποψή τους ήταν ο εγκλεισμός της κοπέλας στο σπίτι, ο ξυλοδαρμός και η καθολική απομόνωση της.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως οι γείτονες είχαν ακούσει φωνές και φασαρία από το σπίτι και κάποιοι υποψιάζονταν το τι συνέβαινε, ο φόβος ωστόσο δεν τους επέτρεπε να οδηγηθούν στις αρχές και να λυτρώσουν το κορίτσι από τα βασανιστήρια του.

moriasnews