Θύρα 6: «Η παρουσία στο Γήπεδο είναι πιο αναγκαία από ποτέ!»

Θύρα 6: «Η παρουσία στο Γήπεδο είναι πιο αναγκαία από ποτέ!»

Την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του Γιάννη Πετράκη εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να σταθεί δίπλα στον ίδιον και στην ομάδα λέγοντας μεταξύ άλλων πως «η παρουσία στο Γήπεδο είναι πιο αναγκαία από ποτέ!».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

«Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη σε κανονική διάρκεια αγώνα από τον περασμένο Φεβρουάριο. Η ομάδα και ο κόσμος της πληρώνουν ακόμα μια φορά τις καλοκαιρινές επιλογές της Π.Α.Ε. που δε λέει να μάθει από τα λάθη της.

Έστω και αργά, μετά από 3 βαθμούς σε 6 παιχνίδια και την απομάκρυνση του Αργεντίνου ηθοποιού, ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Γιάννη Πετράκη για τη θέση του προπονητή.

Θέλουμε και επίσημα να τον καλωσορίσουμε στην οικογένεια του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και να εκφράσουμε τη στήριξή μας στο πρόσωπό του, γνωρίζοντας το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Θα είμαστε αρωγοί στη νέα προσπάθεια που γίνεται να βρει η ομάδα το δρόμο της και καλούμε όλο τον υπόλοιπο κόσμο να πράξει το ίδιο. Η παρουσία στο Γήπεδο είναι πιο αναγκαία από ποτέ!

Πότε θα σταματήσουν οι γνωστοί σε όλους υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης να μένουν στο απυρόβλητο; Πάρτε το χαμπάρι, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!»

 

Διαβάστε επίσης: Πατέρας ο Μάριος Οικονόμου – Ευχές από την Π.Α.Ε. Παναιτωλικός στα Social Media