Τιμήθηκε ο Ναυπάκτιος ζωγράφος Γιάννης Αρτινόπουλος (Photos)

Συγκινητική η παρουσία του κόσμου στο Αρχοντικό Μπότσαρη

Με την ιδιαιτέρως συγκινητική συμμετοχή του κόσμου που κατέκλυσε το Αρχοντικό του Ιδρύματος Δημητρίου και Αίγλης Μπότσαρη, ο Δήμος Ναυπακτίας και τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη τίμησαν τον ναυπάκτιο σουρεαλιστή ζωγράφο Γιάννη Αρτινόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε αφιερωματικό ντοκυμαντέρ για τη ζωή και το έργο του σημαντικού καλλιτέχνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κριδερά και παραγωγή των Εκπαιδευτηρίων.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας και ο Πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων και της Αιτωλικής Αναπτυξιακής ΑΕ ΟΤΑ κ.Γιώργος Κοτρώνης. Για τον καλλιτέχνη μίλησαν ο Διευθυντής της Παπαχαραλαμπείου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπάκτου κ.Γιάννης Χαλάτσης και ο Επιστημονικός Συνεργάτης των Εκπαιδευτηρίων κ.Δημήτρης Σιούτης.

Την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η β’ προβολή του ντοκιμαντέρ ενώ, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, στο χώρο του Αρχοντικού Μπότσαρη θα λειτουργεί Έκθεση με έργα του Γιάννη Αρτινόπουλου (ώρες λειτουργίας: 9:00’-13:00’)

Δείτε φωτογραφίες: