Το Τμήμα της Ναυπάκτου στις Εργασίες του 23ου Εθνικού Συνεδρίου της Ahepa Hellas

Δυναμικό παρόν έδωσε το Τμήμα της Ναυπάκτου, στις εργασίες του 23ου Εθνικού Συνεδρίου της AHEPA Hellas στην πόλη της Κατερίνης.

Όπως κάθε χρόνο το τμήμα AHEPA Lepanto 1571, συμμετείχε στις εργασίες του Πανελλήνιου Συνεδρίου της AHEPA Hellas που φέτος υλοποιήθηκε στην πόλη της Κατερίνης, το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου.

Εκεί για 3η συνεχή χρονιά με ομόφωνη απόφαση των παρισταμένων, το μέλος του τμήματος και πρώην Πρόεδρος, Αδάμ Βλαχογιάννης προτάθηκε και έγινε δεκτό, να παραμείνει στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή της AHEPA Hellas για ακόμη ένα χρόνο, γεγονός που καταδεικνύει τη συνεχή και σταθερή ανοδική πορεία, αλλά και αξιοπιστία του τοπικού τμήματος, αλλά και του σημαντικού έργου που τελέστηκε από την AHEPA Hellas στον τομέα αυτό.

Επίσης, στην ομιλία του ο Πρόεδρος του τμήματος «AHEPA Lepanto 1571» Άγγελος Σταυρόπουλος έκανε σύντομη περιγραφή του σημαντικού έργου που συντελέστηκε τη χρονιά που πέρασε, περιέγραψε και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των εν δυνάμει μελών της AHEPA, ώστε να μπορεί η οργάνωση να συνεχίσει να έχει σημαντικό παρόν αλλά και μέλλον.

Επιπλέον έκανε γνωστή την πρόθεση του τοπικού τμήματος να διοργανώσει την επόμενη χρονιά το συνέδριο της AHEPA Hellas στην πόλη της Ναυπάκτου, καταθέτοντας ολοκληρωμένη πρόταση στην αρμόδια επιτροπή, η οποία και έγινε δεκτή κατόπιν ψηφοφορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συνέδριο πλήθος Υπουργών, Βουλευτών και πολιτειακών παραγόντων από όλους τους χώρους, καθώς και ο Μητροπολίτης Κατερίνης χαιρέτισαν τις εργασίες του συνεδρίου, που φέτος είχαν ξεχωριστή σημασία λόγω του εορτασμού των 100 ετών από την ίδρυση της AHEPA.

Τέλος τέθηκαν και οι στόχοι για το επόμενο έτος αρχής γενομένης από την 26η Ιουλίου.