Τόκιο 2020: Η Ε.Ρ.Τ. δεν έδειξε την εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια!

Η Ε.Ρ.Τ. δεν φρόντισε να προσφέρει στο κοινό την εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια που του έδωσε την πρόκριση με επίδοση χρυσού στον τελικό των κρίκων.

Μάταια περίμενε το τηλεοπτικό κοινό στην Ελλάδα να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων.

Η ΕΡΤ υπέπεσε σε μεγάλη γκάφα προβάλλοντας στις οθόνες τα πλάνα που επιλέγει η κεντρική παραγωγή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στα οποία (επίσης παραδόξως) δεν υπήρχε η προσπάθεια του κορυφαίου αθλητή των κρίκων παγκοσμίως.

Η δημόσια τηλεόραση, όπως και κάθε άλλο δίκτυο που έχει τα δικαιώματα προβολής της διοργάνωσης σε κάθε χώρα, έχει τη δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένων πλάνων (το λεγόμενο feed), ώστε να μην είναι «δέσμια» της κεντρικής παραγωγής και να επιλέγει εκείνη ποιους αθλητές θέλει να παρακολουθήσει στις προσπάθειές του. Αυτό έχει γίνει με επιτυχία σε προηγούμενες διοργανώσεις, αλλά δεν έγινε αυτή τη φορά στο Τόκιο.

Έτσι παρότι ο Λευτέρης Πετρούνιας πέρασε σαν σίφουνας από τα προκριματικά των κρίκων, συγκεντρώνοντας 15.333β. και βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης δείχνοντας έτοιμος για το χρυσό στον τελικό της Δευτέρας (11:00), εμείς δεν τον είδαμε ποτέ. Ούτε καν σε μαγνητοσκόπηση, παρά μόνο να συζητά χαμογελώντας με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο, αλλά και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του. Τουλάχιστον η κάμερα έπιασε τον Πετρούνια να στέλνει τα φιλιά του μέσω της κάμερας στη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση, και τις κόρες τους.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

sport-fm.gr