Το «Τούνελ» ταξίδεψε στην Αιτωλοακαρνανία που ζει η Χριστίνα… (Videos)

Η νεαρή μητέρα Χριστίνα Ζώτο που αγνοούνταν επί δέκα ολόκληρα χρόνια και βρέθηκε στην Αιτωλοακαρνανία κατά τη διάρκεια της εκπομπής στις 2 Απριλίου, μίλησε για τις δυσκολίες και τα εμπόδια στη ζωή της.

Το «Τούνελ» ταξίδεψε στο χωριό που ζει τα τελευταία χρόνια η Χριστίνα Ζώτο μαζί με τον σύντροφό της. Η ίδια αναφέρθηκε στα όσα την ανάγκασαν να αφήσει το παιδί της και να εγκαταλείψει την οικογένειά της, αλλά και για το «θαύμα» που έγινε.

Η συγκινητική μαρτυρία της…

«Την Παρασκευή που πήγα στην εκκλησία για ν’ ανάψω ένα κερί για το παιδί μου, έγινε το θαύμα και το βρήκα. Έκλαιγα κάθε μέρα, πέρασα τόσα χρόνια πόνου, αλλά είπα αφού το Πάσχα βαφτίστηκα, αυτό το Πάσχα θα έρθει η Ανάσταση για μένα. Δεν είχα καλή ζωή. Με κυνηγούσε ο σύζυγός μου, δε με άφηνε σε ησυχία. Λες και πήγε η τύχη μου στραβά. Το παιδί ήθελα να το πάρω μαζί μου και να κάνω μία νέα αρχή, αλλά δε με άφηνε ο άνδρας μου

Η Χριστίνα ευχαρίστησε την εκπομπή και την Αγγελική Νικολούλη για την πολύτιμη βοήθεια της στο να ξαναβρεθεί με το παιδί της.

Τι λέει ο σύντροφός της για την εξαφάνιση…

Ο σύντροφος της Χριστίνας μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ». Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, την απόφασή τους να φύγουν μακριά, αλλά και στα όσα άλλαξαν στη ζωή τους μετά την προβολή της εκπομπής.

«Τη συμπαθούσα, την πόνεσα, την αγάπησα. Κρυβόμασταν γιατί είχε προβλήματα, την κυνήγαγε ο πρώην άνδρας της και οι δικοί της. Οι γονείς της την αγαπούσαν, αλλά φοβόντουσαν γιατί ατύχησε μία φορά και δεν ήθελαν να γίνει το ίδιο. Δε με ήξεραν σαν άνθρωπο τότε. Τη στήριζα και τη στηρίζω, δεν της έλειψε κάτι. Όλα αυτά τα χρόνια η Τίνα μιλούσε για το παιδί της και χαίρομαι που το βρήκε και θα είμαστα από εδώ και πέρα όλοι, μία οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι γονείς της Χριστίνας – Τίνας Ζώτο, που είχε χαθεί από το Αιγάλεω τον Μάρτιο του 2011, την έψαχναν ακόμα και στους νεκρούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ίδιοι μεγάλωναν το αγοράκι της, χωρίς να μπορούν να του δώσουν τις απαντήσεις που ζητούσε για τη μητέρα του.

Διαβάστε λεπτομέρειες για την υπόθεση ΕΔΩ

anikolouli.gr