Τραγικό τέλος για τον Σταύρο Δογιάκη που βρέθηκε νεκρός

Με τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» στα Γλυκά Νερά, καθώς ο Σταύρος Δογιάκης βρέθηκε νεκρός σε περιοχή κοντά στην Αγία Παρασκευή.

Νεκρός βρέθηκε, τελικά, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στα Γλυκά Νερά, καθώς βρέθηκε νεκρός στην Αγία Παρασκευή και έτσι ολοκληρώθηκαν με τραγικό τρόπο οι έρευνες μετά την εξαφάνισή του.  Συγκεκριμένα το πτώμα του Σταύρου Δογιάκη βρέθηκε στην περιοχή «Αϊ Γιάννης», μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής.

Άφησε σημείωμα στον αδερφό του

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 53χρονος φέρεται να είχε αφήσει σημείωμα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο σημείωμα ο Δογιάκης φέρεται να αναφέρει ότι αφήνει υπεύθυνο για να διαχειριστεί τα κληρονομικά του τον αδελφό του.


Υπενθυμίζεται ότι το γεγονός αυτό κινητοποίησε άμεσα την οικογένεια και τις Αρχές και νωρίτερα την Τρίτη (22/06) εκδόθηκε missing alert σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού. Επίσης, ότι ο Σταύρος Δογιάκης αγνοούνταν από την Κυριακή (20/06), μετά από έναν γάμο στον οποίο είχε πάει.

«Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Σταύρος Δογιάκης είχε ύψος 1,72μ., είναι 68 κιλά. Είχε γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898», αναφέρεται.

Ο επιχειρηματίας, μαζί με τον αδελφό του, ήταν οι ιδιοκτήτες της επιτυχημένης ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα στην οποία συχνάζουν διάσημοι επιχειρηματίες, ηθοποιοί, τραγουδιστές και άνθρωποι της τηλεόρασης.

dikaiologitika.gr