Τρίκορφο Ναυπακτίας: Ζημιές σε τμήμα των αντιπλημμυρικών έργων (Video)

Ο Εύηνος για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι όποιος τον υποτιμήσει θα το πληρώσει και επίσης ότι κανένα λάθος δεν συγχωρείται.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ένα τμήμα του αντιπλημμυρικού έργου με σαρζανέτ έπαθε μεγάλη ζημιά από τις τελευταίες βροχοπτώσεις που και δεν έκαναν τον ποταμό να ξεχειλίσει όπως είχε συμβεί παλαιότερα, ήταν αρκετές να κάνουν φύλλο και φτερό ένα αντιπλημμυρικό έργο που οι άνθρωποι της περιοχής περίμεναν να γίνει και να δώσει οριστική λύση.

Δυστυχώς όμως η λύση αυτή δεν ήρθε και για ακόμη μια φορά βρισκόμαστε να επισημάνουμε τους κινδύνους που έγιναν πάλι ορατοί για την ηλεκτροδότηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και μονάδας παραγωγής μαρμελάδων που βρίσκονται στην περιοχή.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η αρμόδια υπηρεσία της περιφέρειας που επιβλέπει το έργο έκανε αυτοψία στο σημείο που έγινε η ζημιά και σε ερώτηση που κάναμε μας ενημέρωσε ότι θα γίνει ότι χρειάζεται για να προστατευτούν περιουσίες αλλά και οι κολώνες που παλαιότερα είχαν παρασυρθεί δύο φορές από τα ορμητικά νερά του Ευήνου.

Όσον αφορά το για το έργο και τις ζημιές που υπέστη η μελέτη λέει σύμφωνα με τους ανθρώπους της αρμόδιας υπηρεσίας βαραίνουν τον κατασκευαστή που πρέπει επισκευάσει τα προβληματικά σημεία μέχρι και ενάμισι χρόνο μετά την παράδοση του έργου. Εδω πρέπει να επισημάνουμε ότι οι τελευταίες παρεμβάσεις στο έργο έγιναν πριν περίπου δύο μήνες.

Το Nafpaktianews.gr βρέθηκε σήμερα στο σημείο και σας παρουσιάζει εικόνες από την περιοχή καθώς και βίντεο πριν λίγες ημέρες.

Εικόνες 5/1/21

Εικόνες 3/11/21

nafpaktianews.gr