Connect with us

Αγρίνιο

Τροχαίο στο Αγρίνιο: Γυναίκα οδηγός Ι.Χ. πήρε… σβάρνα τα τραπεζοκαθίσματα καταστήματος

Άλλο ένα τροχαίο στο Αγρίνιο, μια γυναίκα οδηγός Ι.Χ. την 25η Ιουνίου πήρε… σβάρνα τα τραπεζοκαθίσματα καταστήματος.

Άλλο ένα τροχαίο στο Αγρίνιο, μια γυναίκα οδηγός Ι.Χ. την 25η Ιουνίου πήρε… σβάρνα τα τραπεζοκαθίσματα καταστήματος.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 25 Ιουνίου 2025 στο κέντρο του Αγρινίου, στη συμβολή των Οδών Βαρνακιώτη και Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα το ένα να εκτραπεί της πορείας του, να ανέβει στο πεζοδρόμιο και να παρασύρει τραπεζοκαθίσματα καταστήματος εστίασης που βρίσκονταν σε αρκετή απόσταση.

Ευτυχώς, το ατύχημα δεν σημειώθηκε σε ώρα αιχμής και δεν υπήρχαν πελάτες στο σημείο, αποφεύγοντας έτσι τα χειρότερα.

Ωστόσο, οι υλικές ζημιές στο κατάστημα είναι εκτεταμένες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., παρέχοντας προληπτικά πρώτες βοήθειες στις δύο γυναίκες οδηγούς που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Καμία δεν τραυματίστηκε, αν και και οι δύο βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ.

Η Τροχαία Αγρινίου διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.

 

Διαβάστε επίσης: Δήμος Αγρινίου: Κλιματιζόμενες αίθουσες ανοιχτές προς το κοινό το διήμερο 26 και 27 Ιουνίου

Advertisement

Τελευταία νέα →