Connect with us

Media-Lifestyle

«Τρομεροί Γονείς»: Η οικογενειακή ζωή στο… φόρτε της! – Περιλήψεις επεισοδίων (11-12/10)

Οι «Τρομεροί Γονείς» έρχονται στον Alpha TV το Σαββατοκύριακο 11  και 12 Οκτωβρίου στις 20:00 γιατί η οικογενειακή ζωή είναι στο… φόρτε της!

Οι «Τρομεροί Γονείς» έρχονται στον Alpha TV το Σαββατοκύριακο 11  και 12 Οκτωβρίου στις 20:00 γιατί η οικογενειακή ζωή είναι στο… φόρτε της!

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη (η Ναταλία) και ο Γιώργος Κριθάρας (ο Στέφανος) είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες μέσα στην πιο αληθινή και απρόβλεπτη περιπέτεια: Την οικογένεια.

Ως γονείς τριών αγοριών σε διαφορετικές ηλικίες, αντιμετωπίζουν με πολύ χιούμορ και αγάπη τις καθημερινές προκλήσεις και τα απρόοπτα της οικογενειακής ζωής.

Δε διαβάζουν εγχειρίδια, δεν ακολουθούν κανόνες, δεν έχουν όλες τις απαντήσεις.

Έχουν, όμως, χιούμορ, αγάπη και μια τρομερή ικανότητα να αντιμετωπίζουν την απαιτητική καθημερινότητα της οικογενειακής ζωής.

Μέσα από γρήγορες, απολαυστικές σκηνές, με αυθεντικό χιούμορ, γήινες σχέσεις και στιγμές που θα μπορούσαν να συμβούν σε όλους μας, η σειρά μας βάζει κατευθείαν στη ζωή μιας οικογένειας που ζει στο δικό της ρυθμό.

Οι «Τρομεροί Γονείς» μιλούν για την οικογενειακή καθημερινότητα όπως είναι: Με εναλλαγές, με υποχρεώσεις, με γέλια, με «μούτρα», με ανησυχίες όλων των ηλικιών αλλά πάντα με πολλή αγάπη.

Με ανάλαφρη ματιά και μια κωμικά ρεαλιστική προσέγγιση, η σειρά έρχεται για να φωτίσει με χιούμορ όσα ζει ένας γονιός και όσα έχει κάποιος να θυμάται από όταν ήταν παιδί.

«Τρομεροί Γονείς»: Η οικογενειακή ζωή στο… φόρτε της!

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα Σχολεία, λίγο πριν επιστρέψει η Ναταλία στο γραφείο από τριήμερη άδεια και λίγο πριν παραδώσει ο Στέφανος επεισόδιο στην παραγωγή, αποφασίζει η οικογένεια, γρήγορα και συντονισμένα να κάνουν μια ανακαίνιση στο σπίτι.

Να βάψουν, να καθαρίσουν, να πετάξουν ό,τι έχει μείνει καιρό ή και χρόνια αχρησιμοποίητο και γεμίζει ντουλάπες, συρτάρια και την αποθήκη.

Φυσικά δεν θα είναι όλοι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Δεν θα συμφωνήσουν όλοι σε όλα.

Θα ξεκινήσουν συγκρούσεις, αντιρρήσεις, πονηριές για να πετύχουν αυτό που θέλουν.

Ψάχνοντας όμως μέσα στις κούτες, θα βρεθεί κάτι που μπορεί να οδηγήσει στη αποκάλυψη μιας ίσως παλιάς και καλά κρυμμένης απιστίας.

Τα παιδιά θα καταστρώσουν σχέδιο να σώσουν την κατάσταση.

Πρώτη μέρα του Σχολείου και τα παιδιά κάνουν τα πάντα για να μην πάνε.

Έχουν του κόσμου τις δικαιολογίες. Ο Στέφανος τα πηγαίνει με το αυτοκίνητο στο Σχολείο για να είναι σίγουρος.

Όμως ο Θωμάς με την συμμαθήτριά του την Ντίνα και τον συμμαθητή του τον Τάκη, αποφασίζουν να βολτάρουν, πράγμα που δεν τους βγαίνει σε καλό γιατί η Ναταλία και ο Στέφανος τους βλέπουν.

Ο Στέφανος αναλαμβάνει δράση και κάνει τον Θωμά έξαλλο.

Ναταλία και Στέφανος αποφασίζουν να δράσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο για να συνετίσουν τα παιδιά.

Η Ναταλία με φωνές και απειλές και ο Στέφανος με στρατηγική και δωροδοκία.

Θα πιάσει κάτι απ’ αυτά ή όχι;

Ευτυχώς στους τουρίστες από τη Σκωτία, πιάνει η δωροδοκία με Κρητική τσικουδιά που έστειλε ο κύριος Μανώλης ο πατέρας της Ναταλίας.

Παίζουν: Ευδοκία Ρουμελιώτη, Γιώργος Κριθάρας, Γιούλη Τσαγκαράκη, Κώστας Φιλίππογλου, Τάσος Δέδες, Μαρία Μοσχούρη, Άγγελος Νεράτζης, Κωνσταντίνος Πεσλής και οι μικροί Δημήτρης Μακρόπουλος και Ορέστης Μπάμπαλης.

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κικίδης

Παραγωγή: Primavisione

Οι κεντρικοί ήρωες της νέας κωμικής σειράς του Alpha TV:

Στέφανος Στεφανίδης (Γιώργος Κριθάρας)

Ο πατέρας. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Νομική Αθηνών.

Με το που πήρε το πτυχίο του όμως το έδωσε στην μάνα του και δεν το ξαναείδε ποτέ κανείς.

Γιατί ο Στέφανος, ήταν αποφασισμένος από μικρός, ό,τι θα γίνει Σεναριογράφος.

Τελικά ούτε αυτό έκανε ποτέ.

Αντί να γράφει σενάρια για το σινεμά γράφει σαπουνόπερες για την τηλεόραση, δουλειά που έμαθε τελικά να αγαπάει, μιας και την κάνει χρόνια, πολύ επιτυχημένα.

Με τη Ναταλία γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι της νομικής, και όταν την είδε πρώτη φορά έπεσε ξερός από βαρύ ερωτικό νταλκά.

Μέχρι να αποφοιτήσει, τον έφαγαν οι δρόμοι, να τρέχει στην Ανάβυσσο, να βλέπει την Ναταλία που σπούδαζε στην Τουριστικών επαγγελμάτων.

Ερωτεύτηκαν αμέσως, παντρεύτηκαν σχεδόν αμέσως, και άρχισαν να κάνουν παιδιά ενδιαμέσως.

Αγόρια, συνέχεια αγόρια. Ο ίδιος πάντα ήθελε κοριτσάκι, αλλά δεν τους έτυχε.

Είναι ένας χαρούμενος, θετικός άνθρωπος παρ’ όλο που γράφει αστυνομικά και ερωτικά δράματα με δολοφονίες.

Είναι δοτικός, εκτιμά πολύ την ανεξαρτησία, την ελευθερία και τη Ναταλία.

Στα παιδιά του θέλει μεν να δώσει μια αυτονομία για να τα κάνει υπεύθυνα, αλλά μέσα του αντιδρά η αγωνία του πατέρα.

Δυσκολεύεται πολύ με την νέα εποχή και τις καινούργιες τάσεις και καταλαβαίνει ότι έχει χάσμα με τους γιούς του, το οποίο συνεχώς προσπαθεί να γεφυρώσει.

Έχει γεννηθεί Φλεβάρη και στο ζώδιο είναι Υδροχόος.

Ναταλία Μανιαδάκη (Ευδοκία Ρουμελιώτη)

Η μητέρα.

Γεννημένη στην Κρήτη στα Χανιά, ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων με σκοπό να γυρίσει πίσω στην Κρήτη, αλλά ο έρωτας είχε άλλα σχέδια γι’ αυτήν.

Γνώρισε τον Στέφανο μέσω κοινής τους φίλης, τα έφτιαξαν και έμεινε στην Αθήνα να δουλεύει σε μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο, ώσπου έγινε Διευθύντριά του.

Είναι δυναμική και ως Κρητικιά και ως Λέων στο ζώδιο, μιας και γεννήθηκε έναν Αύγουστο με σαράντα βαθμούς.

Η οικογένειά της, είναι όλος της ο κόσμος και αυτή, είναι ο αρχηγός αυτού του κόσμου.

Πρακτικό, οργανωτικό πνεύμα, αντιμετωπίζει τα πάντα με τη λογική.

Όταν «τα πάρει στο κρανίο», δεν την σταματά κανείς.

Προσπαθεί να συνδυάσει το γραφείο, που πάει πολύ καλά, τον έρωτά της για τον Στέφανο, που πάει και αυτό πολύ καλά, και τα υψηλά οράματα που έχει για τα παιδιά.

Ευτυχώς έχει έμφυτο χιούμορ και τον συγχωρεί όταν ο «σεναριογράφος» μπαίνει απρόσκλητος στη ζωή τους.

Θωμάς Στεφανίδης (Κωνσταντίνος Πεσλής)

Ο μεγάλος γιος. Είναι 16 ετών και πηγαίνει Β’ Λυκείου.

Είναι το πρώτο παιδί, αυτό σημαίνει ότι έτρεχαν και οι δύο γονείς του με το παραμικρό κλάμα να το πάρουν αγκαλιά να το παρηγορήσουν.

Σημαίνει επίσης, ότι όλη μέρα δεν έπαιρναν τα μάτια τους από πάνω του για αυτό και τώρα διεκδικεί την αυτονομία του.

Ενώ είναι έξυπνος, τώρα τελευταία τα έχει φορτώσει στον κόκορα και ο πρώτος του έρωτας, θα τον αποσυντονίσει εντελώς.

Ερμής Στεφανίδης (Ορέστης Μπάμπαλης)

Παιδί σάντουιτς. Αυτός τραβάει αυτά που τραβάει κάθε μεσαίος γιος από βρέφος.

Οι γονείς υποτίθεται πια ό,τι «ξέρουν» και δε δίνουν πολύ σημασία στο γεγονός ό,τι μπορεί να κλαίει για να τραβήξει απλώς την προσοχή, πράγμα που συνέχισε να κάνει και ως τώρα.

Όχι να κλαίει. Να τραβάει την προσοχή. Είναι επαναστάτης, αντιδραστικός, προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του με κάθε τρόπο.

Συνήθως αφόρητο. Συμμετέχει σε πολλά Αθλήματα στο Σχολείο και δεν έχει κατασταλάξει αν προτιμά το Νιτζούτσου από το Αϊκίντο ή το Τάε ΚΒο Ντο από το Μπάσκετ.

Είναι μάλλον λίγο ανασφαλής και ό,τι κάνει, το κάνει για να φλεξάρει όπως του λέει ο αδελφός του.

Κριντζάρει με τα συμβατικά των γονιών του και όταν μεγαλώσει θα ταξιδέψει σόλο. Γεννήθηκε αρχές Ιουνίου σε έκλειψη.

Άλεξ Στεφανίδης (Δημήτρης Μακρόπουλος)

Τσακώνεται συνέχεια με τον Ερμή. Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει Πρωθυπουργός. Θα γίνει τουλάχιστον Αρχηγός Αντιπολίτευσης.

Θα βάλει σε τάξη τους πάντες. Θέλει να είναι γύρω του όλα τέλεια, ακόμα και τα πιάτα στο τραπέζι. Τα ρούχα του είναι πάντα διπλωμένα σε αντίθεση με τον Ερμή που είναι παντού πεταμένα.

Τον ενδιαφέρει πολύ η εικόνα του. Θέλει κάθε πρωί, την ώρα του μπροστά στον καθρέφτη, για να ξεκινήσει για το Σχολείο.

Τηρεί τους κανόνες, είναι άριστος μαθητής και του αρέσει να σηκώνεται στον πίνακα και να αναλύει τις πράξεις, την ιστορία, τα πάντα. Γεννήθηκε Πρωτοχρονιά. Είναι Αιγόκερος.

 

Διαβάστε επίσης: «Το Δίχτυ»: Βουτιά… στον σκοτεινό κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος

Advertisement

Τελευταία νέα →