Τρομοκρατία: Δεν αποκλείουν νέες συλλήψεις μετά τη γιάφκα στο Κουκάκι

Οι αστυνομικοί εκτιμούν, πως ο 42χρονος από τους τρεις συλληφθέντες είχε στενές σχέσεις με τον κεντρικό πυρήνα της Ο.Λ.Α, όμως με τα υπάρχοντα στοιχεία, δεν μπορούν ακόμη να δέσουν την υπόθεση. Η συνέχεια των ερευνών, θα καθοριστεί από τα ευρήματα στα tablet, τα usb και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, που θα συνδυαστούν με τα στοιχεία από την φυσική παρακολούθηση, αφού ο 42χρονος, ήταν τα τελευταία χρόνια σε στενό κλοιό για σχέσεις με την Ο.Λ.Α.
Οι συλληφθέντες κατά τη μεταγωγή τους στα δικαστήρια της Ευελπίδων

«Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, μπορεί να μην δένουμε κατηγορία, όμως εκτιμούμε ότι έχουμε απενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη οργάνωση» αναφέρει στο protothema.gr αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ και προσθέτει «οι επαφές του 42χρονου σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των εργαστηρίων, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σύντομα σε νέες συλλήψεις».

Τα ευρήματα από τη γιάφκα

antitromokratiki__4_

 

antitromokratiki__2_

 

antitromokratiki__1_

 

antitromokratiki__3_
antitromokratiki__5_

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί, προσπαθούν να διαπιστώσουν τη σχέση του δεύτερου συλληφθέντα, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν τα δυο πιστόλια, με την συγκεκριμένη οργάνωση, όπως επίσης και αν η 36χρονη γυναίκα που ήταν γνωστή στον αντιεξουσιαστικό χώρο, έχει ανάμειξη σε υποθέσεις του αντάρτικου πόλης.

Και οι δύο, είναι πρόσωπα που δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την ΕΛ.ΑΣ για υποθέσεις που αφορούν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Οι έρευνες κινούνται και προς την κατεύθυνση εντοπισμού του χώρου όπου κρύβονται τα καλάσνικοφ-σφραγίδα της Ο.Λ.Α που τα χρησιμοποίησε στις ενέργειες της. Κάτι που εκτιμούν ότι ίσως προκύψει από τις αναλύσεις στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια των στοιχείων που βρέθηκαν εκεί.

protothema.gr