Τροχαίο με λεωφορείο στην Παραλιακή: Έξι ελαφρά τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Παραλιακή και συγκεκριμένα στο ύψος του Αλίμου.

Ο οδηγός του λεωφορείου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στις κολώνες του τραμ. Το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του, καβάλησε το κράσπεδο, έσπασε πινακίδα και καρφώθηκε σε κολώνα του τραμ.

Σύμφωνα με την Ε.Ρ.Τ., από το τροχαίο ατύχημα που συνέβη, σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες από σκασμένο λάστιχο, τραυματίστηκαν ελαφρά έξι άτομα, ανάμεσα τους και ο οδηγός του λεωφορείου. Όλοι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί προληπτικά στο Τζάνειο Nοσοκoμείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους επιβάτες.

Σημειώνεται ότι, την ώρα του ατυχήματος από το σημείο δεν περνούσε συρμός του Τραμ.

Στο σημείο δεν υπάρχει κανένα ίχνος φρεναρίσματος και από την πρόσκρουση το λεωφορείο βρίσκεται ακινητοποιημένο πάνω στις γραμμές.

Δεν έπιασαν τα φρένα, λέει ο οδηγός
Όπως ο ίδιος είπε κατά την πρώτη κατάθεσή του στην τροχαία, προέκυψε μηχανικό πρόβλημα καθώς δεν έπιασαν τα φρένα του λεωφορείου.

«Τα πάτησα, αλλά δεν λειτούργησαν» τόνισε ο οδηγός του λεωφορείου στην πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς που ερευνούν τα αίτημα του ατυχήματος.

thetoc.gr