Τζόλης – Π.Α.Ο.Κ.: Τα «καναρίνια» της Αγγλίας στρώνουν «χρυσάφι» στα πόδια του 19χρονου!

Ο Χρήστος Τζόλης παραμένει πρώτο θέμα στην ατζέντα της Νόριτς, η οποία θέλει να κλείσει τη μεταγραφή το συντομότερο δυνατόν.

Οι Άγγλοι, όπως αποκάλυψε χθες το «Sportime», έχουν επανέλθει με νέα πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης και οι διαπραγματεύσεις με τον Π.Α.Ο.Κ. συνεχίζονται.

Πέρα όμως από τα χρήματα, που δίνουν στον Δικέφαλο, τα «Καναρίνια» στρώνουν «χρυσάφι» και στα πόδια του 19χρονου επιθετικού.

Ειδικότερα, η ομάδα της Premier League εκτός της προοπτικής του κορυφαίου Πρωταθλήματος της Ευρώπης, προσφέρει στον ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο.Κ.. πενταετές συμβόλαιο με απολαβές, που αγγίζουν μαζί με τα μπόνους το 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ποσό για έναν παίκτη, ο οποίος πριν από 1,5 χρόνο αποτελούσε μέλος της Κ19 των «ασπρόμαυρων».

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση είναι ανοιχτή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις αφού η πρόταση της Νόριτς συζητείται πολύ σοβαρά στα γραφεία της Μικράς Ασίας.

Μαρία Καλτσίδη – sportime.gr