Β’ Εθνική Γυναικών: Η Α.Ε.Κ. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κέρδισε με 4-0 τον Εθνικό Καλαμάτας

Η Α.Ε.Κ. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κέρδισε με 4-0 τον Εθνικό Καλαμάτας που αμύνθηκε σθεναρά στο πρώτο μέρος αλλά λύγισε στην επανάληψη.

Οι Γηπεδούχες έστησαν τείχος μπροστά από την εστία τους και στα 90′ του αγώνα αφού ενδεικτικό είναι ότι η Βραζιλιάνα Τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Souza Graziele δεν ήρθε σε επαφή με την μπάλα καθόλου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Από την αρχή του αγώνα οι κιτρινόμαυρες κυριάρχησαν είχαν πολλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια με τις Βράνα-Τριανταφύλλου στο 26′ και την Παπαϊωάννου στο 56′ και τον μαχητικό Εθνικό πού κράτησε σε αξιοπρεπέστατα επίπεδα το σκορ.

Τα γκολ της Ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας σημείωσαν οι:

Βρανά Τριανταφύλλου στο 53′ με σουτ, στο 60′ η Gomes Farias με κεφαλιά κάνει το 0-2 ,στο 69′ η νεαρή Παπαϊωάννου με ωραίο σουτ κάνει το 0-3 και στο 77′ η Gomes Farias μετά από άψογο συνδυασμό με την Βράνα-Τριανταφύλλου κάνει με πλασέ το τελικό 0-4.

Α.Ε.Κ. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου: Souza Graziele, Κάππα (70′ Βητουρατου Σ.), Λαζανά Β.(76′ Ροζάκη), Χριστοπούλου (46′ Αυγέρη), Σταυροπούλου, Οικονόμου (74′ Τσιρογιάννη), Gomes Farias, Λαζανά Ι., Βρανά – Τριανταφύλλου, Γρομητσαρη, Παπαϊωάννου (74′ Αρβαλη)