Connect with us

Αθλητισμός

Β’ Εθνική Γυναικών: Ο Παναιτωλικός κέρδισε τον Πύργο στο φινάλε της σεζόν

Για τη Β’ Εθνική Γυναικών ο Παναιτωλικός κέρδισε με 3-1 τον Πύργο στο φινάλε της σεζόν, όμως η άνοδος χάθηκε πριν μερικές εβδομάδες.

Για τη Β' Εθνική Γυναικών ο Παναιτωλικός κέρδισε με 3-1 τον Πύργο στο φινάλε της σεζόν, όμως η άνοδος χάθηκε πριν μερικές εβδομάδες.

Για τη Β’ Εθνική Γυναικών ο Παναιτωλικός κέρδισε με 3-1 τον Πύργο στο φινάλε της σεζόν, όμως η άνοδος χάθηκε πριν μερικές εβδομάδες.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τη σεζόν με νίκη 3-1 στον Πύργο, επί της ομάδας που κατέκτησε την πρώτη θέση στον Όμιλο, γνωρίζοντας σ’ αυτό το ματς τη μοναδική της ήττα.

Προηγήθηκε η ομάδα μας με αυτογκόλ στο τέλος του ημιχρόνου και με την έναρξη του β’ (48’) ισοφάρισαν οι Γηπεδούχες.

Στο 52’ από ασίστ της Γεωργακοπούλου η O’ Driscoll ξανάδωσε προβάδισμα, ενώ η ίδια από μπαλιά της Ντζάνη στο 67’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αγωνίστηκαν οι: Kozak, Γρομητσάρη (70’ Μπάρτζα), Lasu, Βράνα (86’ Τζουμερκιώτη), Βάτσικα, Font, Κακαμπούκη, Γεωργακοπούλου (89’ Παπαϊωάννου), Da Silva (86’ Κολοβού), Ντζάνη (89’ Παπαγρίβα), O’ Driscoll.

 

Διαβάστε επίσης: Stoiximan SL1 Play Outs – Γιάννης Αναστασίου: «Στην έδρα μας το επόμενο Σάββατο θα είναι άλλο το παιχνίδι»

Advertisement

Τελευταία νέα →