Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Σταρόβα – Πέθανε η μητέρα του

Συγκινημένοι ο Γρηγόρης Γκουντάρας κι η Νάταλι Κάκκαβα στην έναρξη της εκπομπής. Απών από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας και το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο στην έναρξη της εκπομπής.

Η Νάταλι Κάκκαβα εξήγησε στους τηλεθεατές τους λόγους της απουσίας του, αναφέροντας: «Δεν είμαστε κι οι τέσσερις αυτό το Σάββατο. Ο Δημήτρης Σταρόβας δεν είναι μαζί μας σήμερα. Χθες «έφυγε» η μανούλα του, που την αγαπούσε πολύ και τής είχε τεράστια αδυναμία. Η μαμά Λίτσα, που έκανε τρεις δουλειές να τον μεγαλώσει γιατί δεν γνώρισε τον βιολογικό του πατέρα. Την είχε έγνοια, στην καρδιά του και στην ψυχή του. Δημήτρη τα θερμά μας συλλυπητήρια, καλό παράδεισο στην μανούλα σου

«Ήταν το κορίτσι του κι αυτή η απώλεια είναι πολύ μεγάλη. Θέλω να του πω να είναι γερός και να την σκέφτεται και να την θυμάται. Να λέμε σε αγαπώ στα πρόσωπα που έχουμε δίπλα μας. Αυτή η απώλεια είναι πολύ σκληρή. Το κλείνουμε. Μητσάρα μου είμαστε δίπλα σου, σε αγαπάμε και σε καταλαβαίνουμε» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

zappit.gr