Βασίλης Φωτάκης: «Αύξηση των εφημερευόντων Φαρμακείων στο Αγρίνιο»

Για αύξηση των εφημερευόντων φαρμακείων στον Δήμο Αγρινίου κάνει λόγο ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Βασίλης Φωτάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο κ. Φωτάκης αναφέρει ότι καθώς παρατηρείται μια αυξημένη προσέλευση του κόσμου για rapid test στα φαρμακεία της πόλης, δημιουργούνται ουρές με αποτέλεσμα τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού, αλλά και προβλήματα στην εξυπηρέτηση των επειγόντων περιστατικών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Φωτάκη:
Τις τελευταίες ειδικά ημέρες με την άνοδο των κρουσμάτων παρατηρείται μια αυξημένη προσέλευση στα #φαρμακεία για rapid test .
Τα μεγάλα όμως προβλήματα αρχίζουν τις ημέρες και τις ώρες των εφημεριών, όταν τα ανοιχτά φαρμακεία είναι ελάχιστα και ο κόσμος είναι πολύ περισσότερος.
Η χρονοβόρα διαδικασία δημιουργεί ουρές και αναμονή, με ότι συνεπάγεται για μετάδοση αλλά και σε σχέση με την εξυπηρέτηση των επειγόντων περιστατικών.
Φανταστείτε λοιπόν τι θα συμβεί εφόσον ανοίξουν τα σχολεία και επιστρέψουν και όλοι οι υπάλληλοι απο τις άδειες στις εργασίες τους.
Για να μην μακρηγορώ, αυτό που θέλω να πώ είναι πως η Πολιτεία αλλά και ο τοπικός #Φαρμακευτικός #σύλλογος πρέπει να εξετάσουν το θέμα για αύξηση των εφημερευόντων Φαρμακείων στο #Δήμο_Αγρινίου.