Ο Βασίλης Ξανθόπουλος στον Antenna Star για τους αγώνες του Παναγρινιακού (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Μαζί…» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο προπονητής του Παναγρινιακού Βασίλης Ξανθόπουλος με αφορμή την παρουσία της ομάδας του Αγρινίου στους τρεις πρώτους γύρους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Ξανθόπουλος αναφέρθηκε τόσο στους τρεις πρώτους επίσημους αγώνες στον ιστορικό θεσμό του Κυπέλλου και στις εμπειρίες που αποκόμησε η ομάδα παρά τον αποκλεισμό από τα Τρίκαλα με 0-2 καθώς και στον αυριανό πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Στάνου για τον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος ήταν για το γεγονός πως η έναρξη των αγώνων για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αντί για τα μέσα Σεπτεμβρίου μετατέθηκε στις 3 Οκτωβρίου και τώρα έχει μετατεθεί για τις 10 αλλά δεν αποκλείεται τα παιχνίδια να ξεκινήσουν στις 17 του ίδιου μήνα πράγμα το οποίο όπως είπε δεν είναι υπέρ για κανέναν ούτε για τους ίδιους, ούτε για τους παίκτες, ούτε για τις διοικήσεις και το φίλαθλο κοινό.

Ακούστε, αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Ξανθόπουλου στον Antenna Star 103.5: