Βγήκε από την εντατική ο Βασίλης Λεβέντης μετά από 45 ημέρες

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης είναι αιμοδυναμικά σταθερός – Θα ακολουθήσουν θεραπείες για την αποκατάστασή του

Σε απλό θάλαμο μεταφέρθηκε ο Βασίλης Λεβέντης που δίνει μάχη με τον κορωνοϊό στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έχει καλό επίπεδο επικοινωνίας, είναι αιμοδυναμικά σταθερός και κάνει φυσικοθεραπείες, αφού είναι κλινήρης εδώ και 45 μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης, που είναι ανεμβολίαστος, είχε αποσωληνωθεί και στις 27 Σεπτεμβρίου, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά.

Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί;
Η σύζυγός του Αναστασία Μεντεσίδου είχε εξηγήσει τους λόγους που ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

«Εμένα με προστάτευσε το εμβόλιο, δεν κόλλησα Covid και το οφείλω στο εμβόλιο, ας με ακούσει ο κόσμος και ας κάνει το εμβόλιο, για την προστασία του εαυτού του και του απέναντι» είχε πει χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega. «Είναι μαχητής και αγωνιστής. Είχε το πρόβλημα με τη νεφρική ανεπάρκεια και έσπαγαν αγγεία σε όλο του το κορμί. Αυτό τον φόβιζε για πιθανή θρόμβωση και γι’ αυτό το ανέβαλε» είχε πει για τον λόγο που δεν είχε εμβολιαστεί.

protothema.gr