Βικτώρια Καρύδα: Τι έλεγε στο My Style Rocks για τον δολοφονημένο επιχειρηματία (Βίντεο)

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία του 46χρονου Γιάννη Μακρή μπροστά στο σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας το βράδυ της Τετάρτης. Ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας εκτελέστηκε την ώρα που τα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο και πρωταγωνίστρια στο My Style Rocks, Βικτώρια Καρύδα, ήταν σε επίδειξη μόδας όπου και έμαθε το τραγικό περιστατικό.

Η Βικτώρια Καρύδα ήταν στη μέση της επίδειξης της Kathy Heyndels, όταν άρχισε να χτυπάει το κινητό της. Το μοντέλο σήκωσε το κινητό της μετά την πασαρέλα. Στην άλλη γραμμή ήταν μια φίλη της, η οποία είχε μάθει τα τραγικά νέα για τη δολοφονία του συζύγου της και την καλούσε για να την ενημερώσει.

Πριν από μερικές εβδομάδες, στο My Style Rocks Gala με θέμα «Νυφικά», η Βικτώρια Καρύδα είχε εμφανιστεί με το δικό της νυφικό και είχε μιλήσει για τον άντρα της, Γιάννη Μακρή και τον γάμο τους: «Τον θρησκευτικό γάμο τον κάναμε πριν από 3 χρόνια, τον πολιτικό τον είχαμε κάνει πολύ πιο πριν. Με αυτό το νυφικό πήγα στον γάμο μου. Το έχουμε ράψει μαζί με μια σχεδιάστρια. Ήθελα στον γάμο μου κάτι ξεχωριστό που να μην έχει φορεθεί ποτέ».

zappit.gr