Δ. Βίτσας: «Άμεσα οι διαδικασίες για την Εκλογή νέου Προέδρου στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.» (Video)

Όπως τόνισε ο κ. Βίτσας αναφορικά με το πως θα πρέπει να κινηθούν τα νήματα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. για το θέμα της Εκλογής του Προέδρου από εδώ και πέρα «η ταχύτητα και η γρηγοράδα – χωρίς προχειρότητα – θα πρέπει να επικρατήσει, ακόμα και μέσα στον Ιουλίου. Έχουμε την δυνατότητα και τα εργαλεία να το καταφέρουμε και φαντάζομαι ότι ο κομματικός λαός, τα μέλη μας, θα ανταποκριθούν».

Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες κινήσεις ξεκαθάρισε ο κ. Βίτσας: «Θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία τώρα και αυτή θα θέσει όλο το συνολικό πρόγραμμα μέχρι και την Εκλογή των ανώτερων οργάνων και την σύγκληση του έκτακτου Συνεδρίου».

Όσο για το ποια είναι η σωστή κατεύθυνση για το κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. τόνισε πως «για να κερδίσεις του κεντρώους (ψηφοφόρους), χρειάζεσαι αριστερές προτάσεις και αριστερές λύσεις, διαφορετικά προσανατολίζεις τον κόσμο σε άλλα κόμματα. Ένα παράδειγμα της αριστερής σκέψης είναι η κρατικοποίηση της Δ.Ε.Η.».

Σχετικά με την υποψηφιότητα της Έφη Αχτσιόγλου για την Προεδρεία του κόμματος σχολίασε ο Δημήτρης Βίτσας: «Όλα τα ονόματα που ακούγονται είναι καλά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί καμία υποψηφιότητα από κανέναν».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με ένα κλικ ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: Καστανίδης κατά Ανδρουλάκη: «Οι πολίτες με επέλεξαν πρώτο αλλά ο ίδιος επέλεξε τον αποκλεισμό μου»