«Βλέπαμε πάρα πολλά παιδιά, ακούγαμε φωνές» – Οι μαρτυρίες γειτόνων του Λιγνάδη

Γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη υποστηρίζουν πως έβλεπαν επί σειρά ετών ανήλικους να μπαίνουν στο διαμέρισμα.

Σε ερώτηση για το αν άκουγε φωνές, μία γειτόνισσα του Δημήτρη Λιγνάδη απάντησε στον ΣΚΑΪ: «καμιά φορά, πολύ φασαρία. Αλλά έλεγαν ότι κάνουν πρόβες».

«Με λυπεί αυτό, με στεναχωρεί, δεν ξέρεις ποιον έχει δίπλα σου. Σκέφτομαι όλα αυτά τα παιδιά, όλα αυτά που ακούω, είμαι πολύ δυσαρεστημένη», ανέφερε.

Ακόμα μία γειτόνισσα υποστήριξε ότι έβλεπε ανήλικα παιδιά να μπαίνουν σπίτι του. «Πάρα πολλά παιδιά, δυστυχώς και χτυπούσαν μόνα τους το κουδούνι, τις περισσότερες φορές καθημερινά. Όταν άνοιγα εγώ και δεν τους άφηνα να μπουν λέγανε “πάμε στον κύριο Λιγνάδη”», είπε χαρακτηριστικά.

«Όλες αλήθειες είναι, μία, δύο τη νύχτα, τρεις. Νύχτα, μεσάνυχτα, όσα χρόνια έχουμε εδώ πέρα» έβλεπε γείτονας να μπαίνουν παιδιά στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη. Τους ισχυρισμούς του επιβεβαίωσε ακόμα μία γειτόνισσα λέγοντας χαρακτηριστικά «πολλά παιδιά».

«Ζήτησε να πάνε για καφέ»
Γειτόνισσα υποστηρίζει πως ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε «κόψει» το δρόμο στην 15χρονη κόρη της, όταν βρίσκονταν στην πολυκατοικία: «μία φορά μπήκαν μαζί στην πολυκατοικία, αυτός μένει στον όγδοο, εμείς στον πρώτο. Πήρε το ασανσέρ και η κόρη μου ανέβηκε με τα πόδια. Κατέβηκε στον πρώτο και της βγήκε μπροστά, τρόμαξε λιγάκι. Δεν ήταν επιθετικός, μετά συνέχισε για το σπίτι του».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, λίγα χρόνια αργότερα ο Δημήτρης Λιγνάδης πρότεινε στο κορίτσι να πιούν καφέ προκειμένου να τη βοηθήσει με τα μαθήματά της.

«Είχε ένα θεματάκι στα μαθήματά της, δεν ξέρω πως το είχε μάθει αυτός και την είχε καλέσει για καφέ. Δεν ξέρω αν εννοούσε στο σπίτι», είπε η μητέρα της κοπέλας.

reader.gr