Βόλος: Ρακοσυλλέκτρια κάηκε ζωντανή σε σπίτι γεμάτο σκουπίδια

Η φωτιά εγκλώβισε την άτυχη ρακοσυλλέκτρια και ο θάνατός της, ήταν μαρτυρικός. Θλίψη στο Βόλο μετά το τέλος της επιχείρησης των Πυροσβεστών…

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 67χρονη ρακοσυλλέκτρια από φωτιά που ξέσπασε τα μεσάνυχτα σε διόροφη κατοικία στο κέντρο της πόλης.

Όπως μετέδωσε η Ε.Ρ.Τ., η φωτιά ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 24.00 τα μεσάνυχτα σε εξωτερική σκάλα μεταξύ ισογείου και πρώτου ορόφου στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη – Γαλλίας. Οι πυροσβέστες όταν έφτασαν στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά σε δωμάτια γεμάτα με σκουπίδια, χαρτιά και παλιά ρούχα που έφθαναν σε ύψος το ένα μέτρο.

Δίπλα στη σκάλα που οδηγούσε στον δεύτερο όροφο υπήρχε μια εστία φωτιάς, ενώ το σπίτι ήταν “πνιγμένο” στους καπνούς. Η γυναίκα εντοπίστηκε να κάθεται σε μια καρέκλα χωρίς τις αισθήσεις της.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς πήραν μέρος οκτώ πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της φωτιάς.

newsit.gr