Βόνιτσα: Σήμερα στην Παραλία η γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού

Οι γιορτές των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έχουν ήδη προγραμματιστεί από σήμερα 7 Ιουλίου έως τις 14 Ιουλίου 2023.

Τις 12 Ιουλίου στον Παιδικό της Παλαίρου και τις 14 Ιουλίου στον Παιδικό της Κατούνας και του Μοναστηρακίου. Παιδιά και παιδαγωγοί θα σχεδιάσουν και θα παρουσιάσουν υπέροχα και έξυπνα σκετς και τραγούδια.

Τα παιδιά και οι δασκάλες τους δούλεψαν αρκετές ώρες έτσι ώστε να βγει το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς.

Στις γιορτές των Παιδικών Σταθμών θα προσφερθούν πλούσια εδέσματα και κεράσματα σε μικρούς και μεγάλους και πλούσια καλοκαιρινά δώρα. Σήμερα 7 Ιουλίου στην Πλατεία Δημαρχείου της Βόνιτσας και ώρα 21:00 ερχόμαστε να πραγματοποιήσουμε την καλοκαιρινή γιορτή του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Βόνιτσας με ποιηματάκια, τραγουδάκια και χορευτικά.

Τα Νηπιακά και Βρεφικά Τμήματα θα παρουσιάσουν θεματολογία με βάση ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ και ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.

Τα παιδιά θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα σας παρασύρουν σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Στη γιορτή θα προσφερθούν κεράσματα, εδέσματα, χυμοί και αναψυκτικά και δωράκια για τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

«Σας περιμένουμε όλους ώστε να επικροτήσετε την προσπάθεια των παιδιών και να θαυμάσετε το έργο τους. Σας περιμένουμε με χαρά να διασκεδάσουμε όλοι μαζί», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση που υπογράφουν η Προϊστάμενη, Νεκταρία Λάμπρη και ο Πρόεδρος, Παντελής Αποστολάκης του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Διακοπή ρεύματος το Σάββατο – Οι περιοχές που επηρεάζονται