Βράχος έπεσε στον δρόμο ανάμεσα σε Πρόδρομο και Κέδρα του Δήμου Αγράφων

Οι κατολισθήσεις στην περιοχή των Άγραφων είναι συνηθισμένο φαινόμενο αν όχι καθημερινό. Ιδιαίτερα μετά από βροχοπτώσεις τα κατολισθητικά φαινόμενα είναι συχνά.

Ωστόσο ο βράχος που έπεσε το πρωί της Παρασκευής (8/10) στον δρόμο ανάμεσα σε Πρόδρομο και Κέδρα του Δήμου Αγράφων ήταν τεράστιος κόβοντας τον δρόμο στα δύο.

Ευτυχώς την ώρα της κατολίσθησης δεν περνούσε κανένα αυτοκίνητο η ο βράχος δεν έπεσε κάτω από τον δρόμο όπου υπάρχουν σπίτια για να έχουμε χειρότερες καταστάσεις.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε πτώσεις μεγάλων βράχων στο Δήμο Αγράφων και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Κι αυτή τη φορά ο θεός έβαλε το χέρι του και δεν είχαμε διερχόμενο αυτοκίνητο και δεν έφυγε από κάτω που ήταν σπίτια. Η πέτρα προσωρινά μετακινήθηκε από συνεργείο της Περιφέρειας και υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των χωριών. Αύριο με την Περιφέρεια θα δούμε πως θα τον μετακινήσουμε η θα σπάσουμε τον βράχο. Χρειάζεται προσοχή γιατί από κάτω είναι τα σπίτια του οικισμού Κέδρα…» δήλωσε ο Δήμαρχος Αγράφων Αλεξης Καρδαμπίκης σε επικοινωνία που είχε το ilamia.gr

*Η φωτογραφία είναι τού Ηλία Κολοβή και είναι ανάμεσα στον Πρόδρομο και στα Κέδρα….»