Βρετανός ηθοποιός συνελήφθη για κατοχή και πιθανή διακίνηση κοκαΐνης

Ένας από τους πρωταγωνιστές της reality σειράς The Only Way Is Essex συνελήφθη πριν μερικές ημέρες σε πάρκο, όπου πιθανότατα πλάσαρε ποσότητα κοκαΐνης

Το The Only Way Is Essex είναι μια βρετανική σειρά που συνδυάζει στοιχεία ριάλιτι με σαπουνόπερα και προβάλλεται στο δίκτυο ITV.

Μάλιστα, από αυτή τη σειρά έχουν αναδειχθεί trash celebrities της βρετανικής τηλεοπτικής υποκουλτούρας, απ΄αυτές που βρίθουν στην κοινότητα των celebrities της χώρας και αποτελούν πηγές ειδήσεων για έντυπα όπως η Daily Mail και η Mirror.

Ο Μάικ Χασίνι είναι ένας «ηθοποιός» που έγινε γνωστός μέσα από το Towie.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Βρετανός συνελήφθη από αστυνομικούς στο πάρκο Έμερσον, στην περιοχή Χάβερινγκ του Έσσεξ, με σημαντική ποσότητα κοκαΐνης πάνω του και φαίνεται πως δεν την είχε μόνο για προσωπική χρήση. Μαζί με τον Χασίνι συνελήφθη κι ένας φίλος του, ενώ μια 26χρονη που επίσης είχε συλληφθεί, αφέθηκε ελεύθερη.

Ο Χασίνι κρατείται στη φυλακή του Πέντονβιλ και θα έχει επόμενη ακρόαση στις 17 Μαΐου. Αν οι κατηγορίες για κατοχή και εμπορία αποδειχθούν αληθείς, τότε ο Χασίνι μπορεί να τιμωρηθεί με ποινή ως και 14 χρόνια.

reader.gr