Βρήκε ερωτικό βίντεο της γυναίκα του με τον καλύτερο του φίλο και έχασε τον έλεγχο (Φωτό)

Ο άνδρας επέστρεψε από τη δουλειά σπίτι του στη Μελβούρνη και κάθισε αναπαυτικά στο σαλόνι του για να χαλαρώσει. Η γυναίκα του έλειπε. Είχε πάει στους δικούς της μαζί με τα παιδιά. Ο Ουίλιαμ Στίλουελ θα έκανε σε λίγη ώρα ένα μπάνιο θα ετοιμαζόταν και θα πήγαινε και εκείνος στα πεθερικά του να περάσουν μαζί την πρωτοχρονιά.

Τότε ήταν που είδε στον πάγκο της κουζίνας το τηλέφωνο της γυναίκας του που το είχε ξεχάσει. Σηκώθηκε το πήρε και κάτι μέσα του του έλεγε να το ψάξει. Όπως και έκανε με αδιακρισία. Στα βίντεο είδε κάτι που του σηκώθηκε η τρίχα. Η γυναίκα του έκανε λυσσασμένα σεξ με τον καλύτερο του φίλο και μαγνητοσκοπούσαν τις επιδόσεις τους.

Στον Ουλίαμ, γύρισε το μάτι του. Πήρε ένα ημιαυτόματο όπλο από την ντουλάπα και μπήκε στο αυτοκίνητο με κατεύθυνση το σπίτι των πεθερικών του. Όταν έφτασε εκεί χτύπησε την πόρτα με δύναμη και όταν του άνοιξαν εισέβαλε μέσα οργισμένος και άρχισε να βρίζει. Προέταξε το όπλο και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα του για αυτό που του έκανε. Τα δυο παιδιά του που είναι 5 χρονών δίδυμα, ούρλιαζαν και έκλαιγαν από τον φόβο τους και παρακαλοπυσαν τον πατέρα τους να μην κάνει κανένα κακό.

Δεν τα άκουσε. Πυροβόλησε τη γυναίκα του, την πεθερά του και τον πεθερό του. Στο μεταξύ οι γείτονες που είχαν ακούσει τις φωνές και τα ουρλιαχτά ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία όταν έφτασε του ζήτησε να παραδοθεί. Κάτι που ο Ουίλιαμ έκανε.

Μάνα και κόρη χειρουργήθηκαν και διέφυγαν τον κίνδυνο ενώ ο πατέρας της γυναίκας βγήκε σχεδόν αμέσως από το νοσοκομείο, αφού η σφαίρα τον βρήκε ξυστά. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο Ουίλιαμ και η σύζυγος του βρίσκονταν σε διάσταση εδώ και μερικές εβδομάδες. Η κοπέλα είχε πάρει τα παιδιά και έμενε με τους δικούς της.

Ο Ουίλιαμ κρατείται με τις κατηγορίες της τριπλής απόπειρας δολοφονίας.

topontiki.gr