Το WhatsApp αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τα μηνύματα (Φωτό)

Η δημοφιλής εφαρμογή επικοινωνίας ετοιμάζει μία αλλαγή που σίγουρα θα μας βοηθήσει σχετικά με τον τρόπο που βλέπουμε τα μηνύματα.

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης που έχει στο κοινό, το WhatsApp προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη δοκιμάζοντας νέα πράγματα.

Αυτή την περίοδο περνάει από τεστ μία νέα αλλαγή που αφορά τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται οι ειδοποιήσεις των μηνυμάτων.

Αποτέλεσμα εικόνας για Whatsapp μεσσαγεσ

Συγκεκριμένα, επιτρέπει στον κάτοχο του τηλέφωνο να κατηγοριοποιήσει τα εισερχόμενά του σε 10 διαφορετικές κατηγορίες, η κάθε μία από τις οποίες θα έχει τις δικές της ρυθμίσεις.

Έτσι τα σημαντικά μηνύματα θα εμφανίζονται κατευθείαν στην οθόνη σας, συνοδευόμενα από τον ήχο που θα έχετε επιλέξει, σε άλλα θα ακούγεται απλά ο ήχος, ενώ κάποια άλλα, τα οποία δεν σας ενδιαφέρουν καθόλου θα μπορείτε να τα δείτε μόνο αν μπείτε στην εφαρμογή.

Αποτέλεσμα εικόνας για Whatsapp μεσσαγεσ

Μέχρι στιγμής την δυνατότητα να δοκιμάσουν αυτή την λειτουργία έχουν μόνο οι χρήστες της beta έκδοσης και μέσα στις επόμενες μέρες οι τεχνικοί του WhatsApp θα αποφασίσουν αν θα την απελευθερώσουν για όλους.

gazzetta.gr