Ξαδέλφια έπεσαν σε φρεάτιο οικοδομής – Σε πολύ σοβαρή κατάσταση το ένα

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 11:00 το βράδυ της Παρασκευής σε ημιτελή οικοδομή, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μακροπούλου και Βελισσαρίου, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για δυο ξαδέλφια, έναν 18χρονον και μια 14χρονη, που διαμένουν στη Λαμία και είναι ρομά.

Τα δυο ξαδέλφια για άγνωστο λόγο ανέβηκαν αργά το βράδυ στην οικοδομή, η οποία ακόμα είναι ημιτελής.

 

Δεν είδαν το φρεάτιο και βρέθηκαν στο κενό

Τα παιδιά ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο της οικοδομής και περπατώντας μέσα στο σκοτάδι δεν είδαν το φρεάτιο με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό. Το ύψος που έπεσαν υπολογίζεται στα 12-15 μέτρα, αφού το φρεάτιο καταλήγει στο δεύτερο υπόγειο της οικοδομής.

Από την πτώση ο 18χρονος τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά, ενώ τραυματισμένη, αλλά σαφώς σε καλύτερη κατάσταση ανασύρθηκε και η 14χρονη, η οποία φαίνεται να στάθηκε πιο τυχερή, αφού έπεσε πάνω στον 18χρονο ξάδελφό της.

Η 14χρονη ειδοποίησε με το κινητό τον αδελφό του 18χρονου, ο οποίος αρχικά έβγαλε τα δυο παιδιά από το υπόγειο και οι γείτονες που άκουσαν τη φασαρία ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Δυστυχώς οι πληροφορίες θέλουν τον 18χρονο πάρα πολύ σοβαρά τραυματισμένο και γι΄αυτό διακομίστηκε εσπευσμένα στη Λάρισα. Μάλιστα φέρεται η μετακίνηση του τραυματία από το υπόγειο στο δρόμο, με τον τρόπο που έγινε, επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την κατάστασή του και το παιδί κινδυνεύει να μείνει παράλυτο.

Η 14χρονη νοσηλεύεται τραυματισμένη, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, στο νοσοκομείο Λαμίας.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Λαμίας.

lamiareport.gr