Χαλκίδα: Νάρκωσε την σύντροφό του και την ξυλοκόπησε

H κοπέλα ξύπνησε με έντονο πονοκέφαλο, ένα εξόγκωμα στο κεφάλι και γεμάτη μελανιές – Αρνείται τις κατηγορίες ο 19χρονος σύντροφός της

Δεν έχει προηγούμενο η καταγγελία που υπέβαλε στην Ασφάλεια Χαλκίδας μια 20χρονη κοπέλα, η οποία υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της με τον οποίο συζεί στην Ερέτρια της χορήγησε εν αγνοία της ηρεμιστικά χάπια και, όταν εκείνη έχασε τις αισθήσεις της, την… ξυλοκόπησε άγρια χωρίς αιτία!

Όπως υποστήριξε η νεαρή γυναίκα, ο 19χρονος σύντροφος της που είναι γιος γνωστού αρτοποιού της περιοχής στην επιχείρηση του οποίου δούλευε και η ίδια, την κακοποίησε την Δευτέρα 13 Ιουνίου. Όπως ανέφερε, ξύπνησε με έντονο πονοκέφαλο, αλλά θεώρησε πως ήταν από το αλκοόλ που είχε καταναλώσει το προηγούμενο βράδυ. Ωστόσο, ψηλαφώντας το κεφάλι της βρήκε ένα εξόγκωμα και ρώτησε τον φίλο της αν γνώριζε κάτι. Εκείνος της είπε πως έπεσε και χτύπησε επειδή ήταν μεθυσμένη, αλλά βρήκε μελανιές σε όλο της το σώμα και υποπτεύθηκε πως της είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό.

Λίγο αργότερα, ο 19χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι της έδωσε υπνωτικό και στη συνέχεια την έδειρε. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η κοπέλα, εδώ και ένα χρόνο που συζούσαν, υπήρχαν πολλές εντάσεις μεταξύ τους λόγω των αντιρρήσεων της οικογένειας του νεαρού για τη σχέση τους με αιτία την αλβανική καταγωγή της. Από την πλευρά του, ο 19χρονος αρνείται τις κατηγορίες και κατηγορεί την κοπέλα πως θέλει να αποκομίσει οικονομικό όφελος και να κάνει κακό στην οικογένειά του.

protothema.gr