Χαλκιδική: Έβγαλε όπλο σε ζευγάρια που έτρωγαν σε πανηγύρι

Επεισοδιακή τροπή πήρε το πανηγύρι στην περιοχή του Αγίου Μάμα στη Χαλκιδική. Ο δράστης έβγαλε όπλο και σόκαρε δύο ζευγάρια που έτρωγαν. Τι κρύβεται πίσω από τα όσα έγιναν…

Με ένα όπλο στα χέρια, ο 37χρονος πλησίασε τα δύο ζευγάρια και άρχισε να τα απειλεί. Οι σκηνές πανικού στο πανηγύρι που γινόταν στην Χαλκιδική, έδωσαν τη θέση τους, στην ένταση με τα χτυπήματα στον δράστη να πέφτουν βροχή όταν αφοπλίστηκε λίγα λεπτά αργότερα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο έχουν οικονομικές διαφορές. Με τον 37χρονο να οδηγείται σε αστυνομικό τμήμα, από περιπολικό που έφτασε στο σημείο.

Όλα έγιναν χθες το βράδυ (04-09-2022) στο πανηγύρι του Αγίου Μάμα, στη Χαλκιδική. Ένας 37χρονος έβγαλε όπλο και σκόρπισε τον πανικό. Η επέμβαση ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας αποδείχτηκε σωτήρια. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:30, σε κεντρικό σημείο του χώρου που διεξαγόταν το πανηγύρι στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 37χρονος τσιγγάνος κινήθηκε εναντίον δύο ατόμων της φυλής του, οι οποίοι έτρωγαν μαζί με τις γυναίκες τους σε ταβέρνα. Καθώς τους πλησίαζε, προέταξε ένα πιστόλι και άρχισε να τους απειλεί. Εκείνοι σοκαρίστηκαν και προσπάθησαν να προστατευτούν. Το ίδιο έπραξαν και δεκάδες πολίτες, που για κακή τους τύχη βρέθηκαν μπροστά στο πρωτοφανές συμβάν.

Οι δύο άντρες επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στον δράστη και άρχισαν να τον χτυπούν. Τη στιγμή εκείνη επενέβη ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και κατάφερε να πάρει από τα χέρια του 37χρονου τσιγγάνου το πιστόλι. Τον αφόπλισε και λίγα λεπτά αργότερα τον παρέδωσε στο πρώτο περιπολικό που έφτασε στο σημείο. Αποδείχτηκε ότι το πιστόλι ήταν αεροβόλο.

Ο δράστης δέχτηκε αρκετά χτυπήματα από τα άτομα που σημάδεψε με το πιστόλι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου στη Χαλκιδική με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το thestival.gr, προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου. Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου είχαν οικονομικές διαφορές.

newsit.gr