Χαλκιόπουλο – Δικηγόρος Φερόμενων Δραστών στο AgrinioTimes.gr: Κατηγορηματική άρνηση ενοχής

Δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων που κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία σχηματίστηκε σήμερα σχετικά με τη φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας.

  • Ο πρώτος φερόμενος ως δράστης, ανιψιός του ηλικιωμένου ζευγαριού, ο οποίος αρχικά ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση, φαίνεται να έχει ανακαλέσει την πρώτη του κατάθεση ενώ ταυτόχρονα οι άλλοι δυο συλληφθέντες (δύο αδέρφια, επαγγελματίες του χωριού) μέσω του δικηγόρου τους ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καμία ανάμειξη στο γεγονός.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στα μέσα του ομίλου «Agrinio365» Media Group ο δικηγόρος των δυο εμπλεκομένων αδερφών κ. Γεώργιος Κασοκεράκης: «Τα δύο αδέρφια συνελήφθησαν σήμερα το πρωί και τους αποδίδονται κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και ληστείας. Αύριο το πρωί αναμένεται να περάσουν τη πόρτα του Ανακριτή αρνούμενοι κατηγορηματικά των κατηγοριών που τους αποδίδονται».

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Χαλκιόπουλου κ. Βασίλης Ταλιούρας σε νεότερη επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας δήλωσε ότι: «Πρόκειται για ένα πολύ λεπτό ζήτημα και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με προσοχή από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, κυρίως, προκειμένου να μην στιγματιστούν τα παιδιά και η οικογένεια των φερόμενων ως δραστών».

Σήμερα, στη Κοινότητα Χαλκιόπουλου παρατηρείται ιδιαίτερη αναστάτωση και «κατακραυγή» των κατοίκων ενάντια στους τρεις συλληφθέντες συγχωριανούς τους, για αυτό και ο ίδιος ο Πρόεδρος συνέστησε ψυχραιμία έως ότου ολοκληρωθεί η Προανάκριση και έχουμε επιβεβαιωμένα στοιχεία από την αστυνομία.

Σύμφωνα, με ασφαλείς πληροφορίες μας, η ηλικιωμένη η οποία φαίνεται να αναγνώρισε τους δράστες της ληστείας μετά φόνου, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγρινίου και είναι αρκετά καλά στην υγεία της.


Ρεπορτάζ: Νάντια Μπούτα

«Agrinio365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr