Με χαμόγελα και αισιοδοξία η επιστροφή του ιστορικού Α.Ο. Πενταλόφου

Με αθρόα συμμετοχή άρχισε το ταξίδι της επαναδραστηριοποίησης ενός από τους πιο ιστορικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Με απόλυτη επιτυχία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (21/8) ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση του Α.Ο.Π. εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του για τη σεζόν 2017-18 και τη Γ’ κατηγορία ΕΠΣΝΑ.

Οι ποδοσφαιριστές με ανυπομονησία για την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς συγκεντρώθηκαν και υπό τις οδηγίες του προπονητή Αριστοτέλη Μεταξούλη και γυμναστή Παναγιώτη Γαρμπή άρχισαν δυναμικά το έργο τους για την επιστροφή ενός ιστορικού σωματείου στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού.

Στη πρώτη συνάντηση της χρονιάς παραβρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό τιμ και με πλήρη απαρτία παλαιών και νέων ποδοσφαιριστών της ομάδας τελέστηκε ο Αγιασμός με την ευχή όλων για μια ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Το παρών επίσης μεταξύ των άλλων έδωσε ο Δήμαρχος του Μεσολογγίου κ. Καραπάνος Νίκος, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Π. και του τοπικού διαμερίσματος Πενταλόφου κ. Μαζαράκης Γιώργος, ο Αντιπρόεδρος του ΑΟΠ, ο Αντιδήμαρχος Οινιαδών κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Πενταλοφίτης Ιατρός κ. Σαρδελής Κων/νος, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ν.Α. κ. Χουλιάρας Μιχαήλ καθώς και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Σταθελάκης Δημήτρης και Κουκουρδέλης Λάκης.

iaitoloakarnania.gr