Ξανά Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου ο Νίκος Κωστακόπουλος (Photos)

Ξανά Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου ο Νίκος Κωστακόπουλος με ευρύτατη πλειοψηφία.

«Συγχαρητήρια στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και στους εκλεγέντες στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Θέρμου. Συνεχίζουμε με συναίνεση, αξιοπιστία και αποφασιστικότητα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας.

 

Το νέο Προεδρείο του για τα επόμενα δύο έτη (έως 31 Δεκεμβρίου 2023) εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου σε ειδική συνεδρίαση που διεξήχθη σήμερα, Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο Νίκος Κωστακόπουλος από την παράταξη του Δημάρχου Σπύρου Κωνσταντάρα, αντιπρόεδρος ο Δημήτριος Δάλλας από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Θεοδώρου Κασόλα και Γραμματέας ο Παναγιώτης Παπασημάκης από την παράταξη του Δημάρχου.

Στην ίδια συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου εξέλεξε για την προαναφερόμενη περίοδο και τα εκλεγόμενα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, ως εξής:

Από την Παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»
Τακτικά μέλη: Γλαβάς Γεώργιος, Μυζήθρας Γεώργιος.
Αναπληρωματικά μέλη: Παπαπάνος Αθανάσιος, Παπασημάκης Παναγιώτης.

Από την Παράταξη «ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ»
Τακτικό μέλος: Κασόλας Θεόδωρος.
Αναπληρωματικά μέλη: Κατσαρός Αριστείδης, Παπαθανασόπουλος Ιωάννης, Πριόνας Αντώνιος.

Από την Παράταξη «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ»
Τακτικό μέλος: Κουβαράς Κων/νος.
Αναπληρωματικό μέλος: Κωτσαρέλη Μαριάνθη.

Στην 7/μελή Οικονομική Επιτροπή, εκτός από τα εκλεγόμενα μέλη θα συμμετέχουν και δύο αντιδήμαρχοι οριζόμενοι από τον Δήμαρχο (Κότσαλος Κων/νος και Παπαθανασόπουλος Κων/νος) και ο ίδιος ο Δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας ως πρόεδρος της Επιτροπής.

Έτσι, η σύνθεση της Οικονομικής Επιτροπής θα είναι η εξής: Κωνσταντάρας Σπύρος (Πρόεδρος), Γλαβάς Γεώργιος, Κασόλας Θεόδωρος, Κότσαλος Κων/νος, Κουβαράς Κων/νος, Μυζήθρας Γεώργιος, Παπαθανασόπουλος Κων/νος.