Π. Χατζηγεωργίου στον Antenna Star: «Στόχος η ανάδειξη των ταλέντων των συμπολιτών μας» (Ηχητικό)

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου κ. Παναγιώτης Χατζηγεωργίου, φιλοξενούμενος της εκπομπής του Antenna Star 103.5 «Αυτή είναι η ζωή» και της Νάντιας Μπούτα, έκανε μια σύντομη αναδρομή στο έργο της Γ.Ε.Α. σε Πολιτιστικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έγινε αναφορά στα «Παπαστράτεια» τα οποία διοργανώθηκαν για 27 ολόκληρα χρόνια στο Αγρίνιο με πλήθος αθλητικών και καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων. «Ήταν μια ιδιαίτερη ευκαιρία για τους συμπολίτες μας να δουν πως λειτουργεί ο κόσμος έξω από τα όρια της πόλης», είπε ο κ. Χατζηγεωργίου. «Τα αναπολούμε όλοι, αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να αναβιώσει μιας και έχουν αλλάξει οι εποχές και οι εκδηλώσεις της Γ.Ε.Α. εναρμονίζονται πια με τα σύγρονα δεδομένα, δίνοντας προτεραιότητα και προβάλλοντας το έργο αξιόλογων συμπολιτών μας», συμπλήρωσε.

Σαν παράδειγμα, ο κ. Χατζηγεωργίου, ανέφερε τις «Μουσικές Παραστάσεις» οι οποίες πλαισιώθηκαν με καλλιτέχνες και καλλιτεχνικά σχήματα της περιοχής και οι οποίες μεταδόθηκαν τηλεοπτικά και διαδυκτιακά κατά την εορταστική Περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με μεγάλη επιτυχία.

Ραδιοφωνικός χρόνος στο πλαίσιο της εκπομπής δόθηκε και στις ποικίλες Εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρονια στην πόλη μας, όπως «Το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού», η Έκθεση εξώφυλλων δίσκων βινυλίου, αλλά και σημαντικές Ομιλίες για την Αρχαιολογία, το Περιβάλλον, την Τέχνη, τη Λαογραφία, τη Λογοτεχνία κ.α.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο «Διαγωνισµό Μουσικής Δημιουργίας», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί  στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου στις 18 Δεκεμβρίου 2021, με σκοπό την ανάδειξη, στήριξη και προώθηση των μουσικών δημιουργών της περιοχής μας.

Τέλος, ο κ. Χατζηγεωργίου ευχαρίστησε θερμά το κοινό του Αγρινίου, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια στήριξε και αγκάλιασε το έργο της Γ.Ε.Α.

Ακούστε ολόκληρη τη Συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Χατζηγεωργίου στον Antenna Star 103.5: