Χάβος: «Να γίνουμε οικογένεια»

Ενίσχυση στα στόπερ και την επίθεση χρειάζεται ο Παναιτωλικός σύμφωνα με όσα είπε ο Μάκης Χάβος, ο οποίος τόνισε πως πρέπει η ομάδα να γίνει μια οικογένεια.

Για τους στόχους του Παναιτωλικού τη σεζόν που έρχεται μίλησε ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινιίου αναφέρθηκε στις ανάγκες ενίσχυσης της ομάδας, αποκαλύπτοντας ότι πρέπει να καλυφθούν κενά στο κέντρο άμυνας αλλά και την επίθεση.

Παράλληλα, μίλησε για την πρόθεσή του να παίξει ο Παναιτωλικός ελκυστικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να χαίρεται ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε όλοι εδώ και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο συμβούλιο. Έχουμε άριστη συνεργασία και θέλουμε να κάνουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Εδώ και μήνες έχουμε ξεκινήσει τον προγραμματισμό και θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο. Θα χρειαστούμε ενίσχυση στα στόπερ και στην επίθεση. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση των παικτών. Το πιο σημαντικό είναι να γίνουμε μία οικογένεια και να είμαστε δυνατοί στα αποδυτήρια. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ακόμη καλύτερο από την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ.

Έχουμε νέα παιδιά και ανεβάσαμε κάποια άλλα από τις ακαδημίες όπου γίνεται πολύ καλή δουλεία. Θέλουμε να έχουμε παιδιά από τις ακαδημίες και που έχουν μεγαλώσει στο EMILEON. Και να έχουν αγαπήσει τον Παναιτωλικό. Στόχος μας είναι να είμαστε πλήρως ανταγωνιστικοί και το κυριότερο, να χαίρεται ο κόσμος στο γήπεδο. Είναι όπως στο θέατρο. Όταν η παράσταση δεν είναι καλή, ο κόσμος δεν ξαναπάει. Εμείς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε και να κάνουμε κάτι πολύ καλό για την πόλη του Αγρινίου και την ομάδα μας. Μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα έχουμε δουλέψει και το 4-4-2 και το 3-5-2», αποκάλυψε ο τεχνικός του Παναιτωλικού.

sport-fm.gr