«Ξέρω μία ομαδάρα»: Το νέο τραγούδι για τον Παναιτωλικό από Αγρινιώτες καλλιτέχνες (Lyric Video – Photos)

«ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού που γράφτηκε για τον Παναιτωλικό 

Με μεγάλο ενθουσιασμό και έκπληξη χαράς, υποδέχθηκαν οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού, το νέο τραγούδι που έγραψαν για την ομάδα, Αγρινιώτες καλλιτέχνες.

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στα 96 χρόνια προσφοράς της ομάδας του Παναιτωλικού, στην αθλητική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου και στο συναισθηματικό δέσιμο των κατοίκων με την ομάδα.

Στον τελευταίο αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο (22/10/22) οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν σε πρώτη εκτέλεση και το νέο τραγούδι που έγραψαν για τον Παναιτωλικό οι καλλιτέχνες: Λάζαρος Τσόλκας (στίχους), Κωνσταντίνος Σαμψών (μουσική), Πάνος Σιάτρας (ερμηνεία). 

Το εικαστικό είναι δημιουργία του Αγρινιώτη Ζωγράφου Χρήστου Παπανίκου

Οι ηχογραφήσεις έγιναν στα στούντιο του Παναγιώτη Αυγέρη και του Βασίλη Καπελλάκη στο Αγρίνιο, και του Γιώργου Πρινιωτάκη (Artracks Recording Studio) στην Αθήνα (απ’ όπου και οι παρακάτω φωτογραφίες), ο οποίος έκανε και την τελική επεξεργασία και το Mastering.

Οι καλλιτέχνες ευχαριστούν την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την στήριξη, την ΘΥΡΑ 6 καθώς και τον φίλαθλο της ομάδος κ. Νίκο Χολιασμένο που συμμετείχε με την φωνή του στο τέλος του τραγουδιού.

Δείτε το Lyric Video του τραγουδιού

Μπορείτε να κάνετε Downloading το τραγούδι απο https://ksamson.gr/index.php/mousika-erga/ksero-mia-omadara-cd-single

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην Προσωπική Μουσική Ιστοσελίδα του Κωνσταντίνου Σαμψών kSamson.gr.

Εκεί θα βρείτε επίσης και τα προηγούμενα έργα του ιδίου για την ομάδα του Παναιτωλικού και συγκεκριμένα: Της καρδιάς μου ομάδα (στίχοι: Ιωακείμ Σκόνδρας – ερμηνεία: Βασίλης Κολοβός), Του τόπου μας ζωή (στίχοι – ερμηνεία: Βασίλης Κολοβός) και το Παναιτωλικός ιππότης (στίχοι – ερμηνεία: Βασίλης Κολοβός).