Ξεσπά ο Παύλος Χαϊκάλης για την παράστασή του: «Δεν αντέχω άλλο σαν ηθοποιός»

Ο Παύλος Χαϊκάλης έδειξε σε κάμερα εκπομπής τα εισιτήρια που κόπηκαν στις παραστάσεις στην Κύπρο.

Ύστερα από τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι πρεμιέρα έγινε με άδειο θέατρο στην Κύπρο για την παράσταση «ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ», όπου πρωταγωνιστεί ο Παύλος Χαϊκάλης, ο ηθοποιός ξεσπά αναφέροντας για στοχευμένη επίθεση.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον Alpha TV, υποστήριξε πως τα πλάνα με το άδειο θέατρο που πρόβαλλε η εκπομπή του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα ήταν από πρόβα και όχι από την κανονική παράσταση.

«Η παράσταση ήταν 7 η ώρα και το συνεργείο ήρθε στις 8 και βγάζει τους 10 τελευταίους θεατές που μπαίνανε μέσα, ρωτάντας τους μάλιστα για ποιους καλλιτέχνες ήρθαν να δουν την παράσταση. Εδώ μιλάμε για εμμονές. Εμένα με χτυπάνε ένα χρόνο τώρα, με έχουν βάλει κάτω με τσακίζουν. Το να παίζεις με τον ψωμί συναδέλφων είναι ότι χειρότερο», σημείωσε με έντονο λόγο ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Φτάνουμε σε ένα σημείο να απολογούμαστε γιατί κάποιοι κύριοι παίξανε με το μεροκάματο ανθρώπων και διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις. Στην πρεμιέρα λοιπόν, κόπηκαν 140 την πρώτη μέρα 239 τη δεύτερη»

«Πού είναι η αλήθεια όταν λέει ασύστολα ψέματα το άλλο κανάλι; Χαρά να δεις ο Λιάγκας εχθές! Γέλαγαν τα μουστάκια του που δεν πήγαμε καλά», ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Νατάσα Βουδούρη – dikaiologitika.gr