Η ξεχωριστή πρόταση του Α. Πολονύφη στο τραγούδι «Τα αμαρτωλά σου μάτια» (Video)

Ο Αγρινιώτης Καλλιτέχνης Αριστοτέλης Πολονύφης -καταξιωμένος πια, αφού κατάφερε να «τρυπώσει» για τα καλά στις καρδιές μας- μετά από μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, αλλά και μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή περιοδεία λόγο Covid-19, συνεχίζει να δημιουργεί μουσικά και παρουσιάζει το νέο του video clip με μια ιδιαιτερότητα ως προς την ενορχήστρωση και την εκτέλεσή του γενικότερα.

Η ξεχωριστή πρόταση του Αριστοτέλη στο συγκεκριμένο cover «Τα αμαρτωλά σου μάτια» απ’ τον Θοδωρή Φέρη, είναι πως ενσωματώνει τον στίχο του τραγουδιού στη μελωδική γραμμή της γνωστής ξένης επιτυχίας του Blindig Lights» – «The Weekend».

Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα τον δικαιώνει και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως ξέρει να μιλά στις καρδιές μας.

Από μια σύντομη συνομιλία που είχαμε μαζί του off the record καταλάβαμε ότι δεν σταματάει εδώ η καινούργια του ιδέα να πειράζει πολύ έξυπνα γνωστές εκτελέσεις, και υποπτεύομαι κάτι πολύ δυνατό έρχεται.

Και επειδή οι αποκαλύψεις γίνονται μόνο σε AgrinioTimes.gr και Antenna-Star.gr θα σας πω ότι αυτό το διάστημα ο Αριστοτέλης βρίσκεται στο στούντιο στην Αθήνα και ηχογραφεί το πρώτο του προσωπικό Single. Ένα μεγάλο μπράβο από μας, με τις ευχές μας για καλοτάξιδες δημιουργίες.

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης