Το ξεχωριστό Αποκριάτικο πάρτι της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου και η έκπληξη του Παναιτωλικού (Photos)

Ένα ξεχωριστό και πολύ όμορφο αποκριάτικο πάρτι για τα Γενναία της Παιδιά πραγματοποίησε η ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου στις 22 Φεβρουαρίου 2023 στον υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου Imperial Imperial Agrinio Hotel, με μουσική, πολλές εκπλήξεις και χορό!

Η Κλόουν Παστελίτσα έπαιξε και χόρεψε με τα παιδιά, οι αγαπημένοι Μίνι και Μίκυ έβγαλαν μοναδικές φωτογραφίες, μαζί τους και η υπέροχη μπαλαρίνα Αναστασία Ζήση παρουσίασε ξεχωριστές χορογραφίες!!

Ο ενθουσιασμός, τα γέλια και οι χαρές των παιδιών άλλα και των μεγάλων γέμισαν τον χώρο.

Μεγάλη έκπληξη επιφύλαξε ο κύριος Σπύρος Φλώρος για τους φίλους του ποδοσφαίρου, την παρουσία παικτών του Παναιτωλικού Panetolikos FC / ΠΑΕ Παναιτωλικός στο χορό, οι οποίοι αγκάλιασαν τα παιδιά, συνομίλησαν μαζί τους, φωτογραφήθηκαν και τους μοίρασαν το περιοδικό ΤΙΤΟΡΜΟΣ.

«Ο κύριος Σπύρος Φλώρος, αρωγός πάντα πολλά χρόνια στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ και χορηγός και πάλι της αποκριάτικης γιορτής μας, διέθεσε τον χώρο του ξενοδοχείου και ανέλαβε να προσφέρει με πολύ αγάπη και φροντίδα σε παιδιά και γονείς γλυκίσματα, εδέσματα, καφέδες και αναψυκτικά», αναφέρει σε ανάρτησή του το Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου.

Και συνεχίζει: «Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σπύρο Φλώρο και το προσωπικό του Imperial Agrinio Hotel για την υπέροχη φιλοξενία τους και την οργάνωση όλου του πάρτι, την κλόουν Παστελίτσα, τον Μίκυ και την Μίνι που σκόρπισαν πολύ κέφι σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Τέλος στους παίκτες και τους παράγοντες της ομάδας της πόλης μας, του Παναιτωλικού, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό των Γενναίων Παιδιών δίνοντας μαθήματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αγάπης!!!».

Η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός σε ανάρτησή της τονίζει ότι η ομάδα της πόλης είναι στο πλευρό των Γενναίων Παιδιών της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Αγρινίου!

Η ανάρτηση: 

«Στις 22 Φεβρουαρίου, παίκτες και στελέχη της διοίκησης της ομάδας επισκέφθηκαν τα Γενναία Παιδιά της ELEPAP Agriniou στο ετήσιο, αποκριάτικο πάρτι το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Imperial Hotel.

Η ομάδα εισέπραξε μεγάλη αγάπη από τους μικρούς αγωνιστές!

Μια ημέρα γεμάτη αγκαλιές & φωτογραφίες με τα παιδιά!

Η ομάδα προσέφερε ως δώρο το περιοδικό ΤΙΤΟΡΜΟΣ».