Δ. Ξηρομέρου: Υπογράφτηκε η σύμβαση για την αγροτική οδοποιία Αλυζίας (Photos)

Όπως μας ενημέρωσε με σχετική του ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, υπογράφτηκε σήμερα στο Δημαρχείο η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Αλυζίας Δήμου Ξηρομέρου».

Το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 595.000 €, προκηρύχτηκε σε διαγωνισμό στις 18 Δεκεμβρίου 2019 (δείτε εδώ) και στις 16 Σεπτεμβρίου 2020, σας ενημερώσαμε ότι έχουμε οριστικό ανάδοχο (δείτε εδώ).
Περιληπτικά, το συγκεκριμένο έργο αφορά την βελτίωση της βατότητας τμήματος του αγροτικού δικτύου της Δ.Ε. Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου. Συγκεκριμένα το τμήμα αυτό διασχίζει αγροτικές και κτηνοτροφικές εκτάσεις. Ξεκινάει από την Επαρχιακή οδό Αετού – Αρχοντοχωρίου και προσεγγίζει τη θέση «Καστρί».
Το συγκεκριμένο τμήμα έχει μήκος 3.750 μέτρα και ευρίσκεται στην λοφώδη περιοχή του Αρχοντοχωρίου. Διασχίζει και εξυπηρετεί κυρίως κτηνοτροφικές εκτάσεις και δίνει διέξοδο προς την Επαρχιακή οδό Αετού – Αρχοντοχωρίου.
Το έργο αναπτύσσεται σε δημόσια έκταση, εφ’ όσον οι εργασίες πραγματοποιούνται στο κατάστρωμα των δρόμων και στα πρανή, που ευρίσκονται σε δημόσια έκταση.
Αν θέλετε να λάβετε γνώση τεχνικές λεπτομέρειες του έργου, δείτε εδώ.
mytikaspress