Χοντρό «χέρι» Αυγενάκη σε Γραμμένο, πρώτα σύννεφα στη σχέση πολιτείας – Ε.Π.Ο.!

Έξαλλος ο υφυπουργός Αθλητισμού με τις αλλαγές που προωθεί στους κανονισμούς η Ε.Π.Ο., προειδοποίηση σε Γραμμένο να μην προχωρήσει!

Στην προγραμματισμένη για αύριο (Τέταρτη 31/7) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., αναμένεται να περάσουν οι αλλαγές στον ΚΑΠ και τον Πειθαρχικό Κώδικα που προωθούνται εδώ και καιρό και αφορούν κυρίως ελάφρυνση των ποινών για ΠΑΕ και πρόσωπα για θέματα βίας και συμπεριφορών, αλλά και την αδιανόητη διάταξη που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη μιας ΠΑΕ να αποκτήσει μέχρι και 5% από τις μετοχές μιας άλλης ΠΑΕ!

Αλλαγές, για τις οποίες έχει συμφωνήσει και η διεθνής επιτροπεία της FIFA και της UEFA.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης δεν ήταν ενήμερος για όλα αυτά, ενώ σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο, ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν τον ενημέρωσε σχετικά στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν.

Το γεγονός αυτό, έχει κάνει έξαλλο τον Λευτέρη Αυγενάκη, που επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και του διαμαρτυρήθηκε έντονα, στη λογική ότι είχαν συμφωνήσει να έχουν στενή συνεργασία και όχι να γίνονται κινήσεις μονομερώς.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν, ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από τον Βαγγέλη Γραμμένο να μην προχωρήσει αύριο στην έγκριση των αλλαγών στους κανονισμούς, διαφορετικά θα τον έχει από εδώ και στο εξής “απέναντι”, όπως φέρεται να του είπε!

sport-fm.gr